Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου – Πέθανε στον ύπνο της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου – Πέθανε στον ύπνο της


Επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ο θάνατος της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου, η οποία πέθανε στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς. Για αρκετές ώρες έγινε μεγάλο θέμα το κατά πόσο η δυσάρεστη είδηση ήταν αληθινή. Ο σάλος δημιουργήθηκε γιατί οι συγγενείς της Βέφας Αλεξιάδου το είχαν κρύψει αρχικά από την ίδια, με αποτέλεσμα εκείνη να ενημερώνει λανθασμένα τους δημοσιογράφους που καλούσαν για επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, πέθανε στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς ενώ η οικογένεια για ώρες δήλωνε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος σε σταθερή κατάσταση. Την Αλεξία Αλεξιάδου τη γνωρίσαμε στο πλευρό της μητέρας της Βέφας, να μαγειρεύουν μαζί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου έχει δύο κόρες 17 και 11 ετών, τη Χαρά και τη Γενοβέφα, ενώ με το σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη είναι ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου «Alba Editions ».

Η Αλεξία θεωρούσε το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία, αφού έπασχε για πολλά χρόνια από κρίσεις άσθματος και είχε δηλώσει σε συνέντευξη της : «Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία …. όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα».

«Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, η δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά και θα επιζούσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αρκεί μόνο να τα έχω εξασφαλισμένα», είχε πει για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της, την οικογένεια της.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: