Ιδιωτική εταιρεία ζητά τα νυχτερινά δρομολόγια του ΟΑΣΘ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 01, 2014

Ιδιωτική εταιρεία ζητά τα νυχτερινά δρομολόγια του ΟΑΣΘ


Ν' αναλάβει τη διεξαγωγή των νυχτερινών δρομολογίων, που κατάργησε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), και μάλιστα με το ίδιο κόμιστρο, ενδιαφέρεται το γραφείο γενικού τουρισμού “Crazy Holidays”, το οποίο ήδη κατέθεσε σχετικό αίτημα αδειοδότησης στο υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της “Crazy Holidays”, Μιχάλης Πεζίκογλου, παρότι ο ΟΑΣΘ διατηρεί το μονοπώλιο των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης έως και δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του Μετρό (σ.σ. η οποία αναμένεται -με βάση τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις- το 2018), από τη στιγμή που ο Οργανισμός δεν επιθυμεί να εκτελεί τα νυχτερινά δρομολόγια, δημιουργείται ούτως ή άλλως ένα κενό σε βάρος της πόλης και του επιβατικού κοινού.

«Ο ΟΑΣΘ έχει πράγματι το μονοπώλιο μέχρι το 2020 περίπου. Από τη στιγμή όμως που δεν θα πραγματοποιούνται από τον ΟΑΣΘ αυτά τα δρομολόγια, γιατί να μην τα αναλάβουμε εμείς; Τα νυχτερινά δρομολόγια που καταργούνται είναι πολλά και μερικά -σε περιοχές για παράδειγμα όπου υπάρχει τουριστική κίνηση- είναι απολύτως απαραίτητα», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι αν με την έγκριση και του ΟΑΣΘ (σ.σ. η σύμβαση δεν μπορεί να τροποποιηθεί μονομερώς, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΟΑΣΘ) η “Crazy Holidays” λάβει από το υπουργείο το πράσινο φως για να αναλάβει τα νυχτερινά δρομολόγια, έστω ορισμένα από αυτά που καταργούνται, η εταιρεία θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
η συνεχεια:  http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add