Κέρδισε την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου, με οδηγό την Σελήνη! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Κέρδισε την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου, με οδηγό την Σελήνη!




Η θέση της Σελήνης και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δύσκολα, θέλει χρόνο, πράξεις, υπομονή και προσπάθεια για να αναπτυχθεί. Όμως με πολύ μεγάλη ευκολία, μέσα σε μία στιγμή, η εμπιστοσύνη μπορεί να κάνει «φτερά», καταρρίπτοντας μονομιάς συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και σχέδια…
 
Στην εποχή που διανύουμε, που κυριαρχούν τα συναισθήματα «μοναξιάς», η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται εύκολα, παρόλα αυτά η ύπαρξή της είναι απαραίτητη για την πορεία κάθε μορφής σχέσης. Αναρωτιέσαι λοιπόν με ποιον τρόπο μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου, που φαίνεται ότι δεν σου ανοίγεται πολύ εύκολα συναισθηματικά; Θέλεις να μάθεις τααστρολογικά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις αμοιβαία αισθήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου; Η θέση της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη, δηλαδή το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν η Σελήνη την ημέρα γέννησης του προσώπου που σε ενδιαφέρει, μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τις συναισθηματικές ανάγκες ενός ανθρώπου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του!



Η Σελήνη σου σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Το άτομο που έχει τη Σελήνη του σε ζώδιο της Φωτιάς, δηλαδή σε Κριό,ΛέωνΤοξότη, θα σε εμπιστευτεί αν κάνεις και εσύ το ίδιο για αυτό!Εμπιστεύεται πολύ γρήγορα και δεν έχει τους ενδοιασμούς να δοθεί ολοκληρωτικά. Σε περίπτωση που προδοθεί συναισθηματικά, δεν θα το πάρει βαρέως, αλλά θα γυρίσει αμέσως σελίδα και το γεγονός αυτό δεν θα του σταθεί εμπόδιο να εμπιστευτεί ξανά και ξανά κάποιον άλλον άνθρωπο!

Η Σελήνη στον Κριό

Με την Σελήνη του στο ζώδιο του Κριού, το άτομο θέλει πάντα να έχει σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια. Προτιμά να ακούσει μία αλήθεια που θα πονέσει, παρά ένα ψέμα που θα «κουκουλώσει» την κατάσταση και θα τον κάνει προσωρινά να νιώσει όμορφα! Εμπιστεύεται τους ανθρώπους που έχουν ευθύτητα και όσους δεν κατακρίνουν τις απόψεις και τις επιθυμίες του! Είναι πολύ βασικό για αυτό τον άνθρωπο να έχει δίπλα του ένα άτομο, στο οποίο θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και αυθόρμητα, χωρίς να δεχτεί επικρίσεις. Έντονος είναι ο θυμός του, όταν θα υπάρξει ένα γεγονός που θα προδώσει την εμπιστοσύνη του και σε αυτή την περίπτωση, θα λειτουργήσει αντιδραστικά και παρορμητικά, θα δώσει όμως δεύτερη ευκαιρία αν πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Η Σελήνη στον Λέοντα

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ωθεί το άτομο να εμπιστεύεται εύκολα και γρήγορα τους ανθρώπους που του δείχνουν εκτίμηση, σεβασμό αλλά και θαυμασμό! Για να κερδίσεις λοιπόν την εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου, είναι αρκετό να πιστέψεις στις δυνατότητές του και να λειτουργείς εκφραστικά και γενναιόδωρα απέναντί του! Δείξε του ότι είναι η προτεραιότητά σου, επιβεβαίωσε τα συναισθήματά σου με κάθε τρόπο και τότε σίγουρα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για να αμφιβάλει για σένα… Η εμπιστοσύνη του εύκολα μπορεί να κλονιστεί, αν διεισδύσουν συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στη σχέση! Σε περίπτωση που δεχτεί αδιαφορία ή αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς, πληγώνεται, μαζεύεται και παύει να εμπιστεύεται το άτομο που έχει δίπλα του…

Η Σελήνη στον Τοξότη

Το άτομο που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Τοξότη εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους που έχουν φιλελεύθερο πνεύμα, που είναι ευέλικτοι, γρήγοροι στις σκέψεις και στις αποφάσεις τους! Θα ανοίξει την καρδιά του σαν ανοιχτό βιβλίο, σε μια νέα γνωριμία, αρκεί το άτομο που έχει δίπλα του να είναι ανοιχτόμυαλο, φιλικό και αισιόδοξο για τη ζωή! Δεν του αρέσουν τα «μεγάλα λόγια» και απεχθάνεται τις υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, γιατί αισθάνεται ότι καταπιέζεται! Επιπλέον δεν του αρέσει όταν σε μία σχέση εμπλέκεται η αμφισβήτηση και η αμφιβολία. Θέλει να εισπράττει την πλήρη αποδοχή από το άτομο που έχει στο πλάι του! Όταν προδοθεί η εμπιστοσύνη του ατόμου με Σελήνη στον Τοξότη, δεν θα το πάρει κατάκαρδα, αλλά θα σκεφτεί ότι του δόθηκε ένα σημαντικό μάθημα, μία εμπειρία ζωής, ώστε την επόμενη φορά να γνωρίζει τι πρέπει να αποφύγει! 

Η Σελήνη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Δεν κερδίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου που έχει τη Σελήνη του σε ζώδιο της Γης, δηλαδή σε ΤαύροΠαρθένο ή Αιγόκερω. Αυτός ο άνθρωπος απεχθάνεται τις εκπλήξεις και προτιμά την σταθερότητα. Για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, πρέπει να μεσολαβήσει αρκετός χρόνος. Οι πράξεις μιλούν πολύ περισσότερο από τα λόγια και ένας άνθρωπος που έχει μία γήινη Σελήνη, αναμένει πάντα να κρίνει από τα αποτελέσματα και όχι από τις προθέσεις, προκειμένου στη συνέχεια να αφεθεί συναισθηματικά και να εμπιστευτεί τον άνθρωπο που έχει στο πλάι του! Αν η εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου προδοθεί, τότε βάζει πολλά όρια στον εαυτό του, υψώνει έναν προστατευτικό τοίχο και δεν αφήνει εύκολα κάποιον να τον προσεγγίσει! 

Σελήνη στον Ταύρο

Αναζητά την ζεστασιά, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια και την σταθερότητα, για να μπορέσει το άτομο με την Σελήνη στον Ταύρο να εμπιστευτεί ολοκληρωτικά! Δεν θα ανοίξει όλα τα χαρτιά του σε έναν άνθρωπο που του φαίνεται ενθουσιώδης και επιπόλαιος, γιατί θέλει πρώτα από όλα να νιώθει ηρεμία, γαλήνη και σιγουριά! Θα λειτουργήσει αρκετά καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι η λογική του να του δώσει το πράσινο φως ότι μπορεί να κάνει το βήμα και να δείξει εμπιστοσύνη… Για να σου ανοιχτεί και να σε εμπιστευτεί, αρκεί να μην τον πιέσεις συναισθηματικά, αν δεν είναι ο ίδιος έτοιμος! Σε περίπτωση που του προδώσεις την εμπιστοσύνη, να ξέρεις ότι δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσεις!

Σελήνη στην Παρθένο

Θέλει να δει πράξεις για να εμπιστευτεί κάποιον, το άτομο που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο της Παρθένου! Θα παρατηρήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια στο πρόσωπο που έχει απέναντί του και θα δώσει προσοχή ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, που όμως μπορούν να φανούν πολύ σημαντικά για εκείνο! Θα στήσει ερωτήσεις-παγίδα και θα κόψει τις αντιδράσεις σου, προκειμένου να ψυχανεμιστεί αν διαθέτεις ειλικρίνεια και τιμιότητα! Παρόλο που η κριτική είναι το αγαπημένο του «σπορ», δεν του αρέσει να την δέχεται, με αποτέλεσμα να βάζει αρκετές συναισθηματικές αποστάσεις και να μην εμπιστεύεται ένα άτομο, που συνεχώς τον περνά από «μικροσκόπιο»! Για να κερδίσεις λοιπόν την εμπιστοσύνη του, αρκεί να μάθεις ποιος είναι ο τρόπος που αυτό το άτομο μπορεί να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια μαζί σου και να φροντίσεις, μέσα από τις πράξεις σου, να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί!

Σελήνη στον Αιγόκερω

Ατσάλινη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την καρδιά του ατόμου που έχει τη Σελήνη του στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφού δεν επιτρέπει την ευαισθησία και το συναίσθημα να διεισδύουν στην όποια επιλογή του! Την εμπιστοσύνη αυτού του ατόμου δεν μπορείς να την κερδίσεις εύκολα, θα τα καταφέρεις αν του αποδείξεις ότι μπορεί να βασιστεί σε εσένα. Παράλληλα, είναι αρκετά σημαντικά να δείξεις σε αυτό τον άνθρωπο, ότι και εσύ από την πλευρά σου στηρίζεσαι σε αυτόν και τον εμπιστεύεσαι! Ο άνθρωπος που έχει τη Σελήνη του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θεωρεί ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται τόσο από τα λόγια, όσο και από τις πράξεις και κτίζεται αργά προκειμένου να γίνει ένα τέλειο οικοδόμημα! Πριν σου χαρίσει την εμπιστοσύνη του, θα μετρήσει τη γνώμη των κοντινών του προσώπων και θα προσπαθήσει με ρεαλισμό να δει αν πράγματι έχεις όλο το «πακέτο», για να σε εμπιστευτεί! Μην του τάξεις τον ουρανό με τα άστρα απλά και μόνο για να κερδίσεις την εύνοιά του, γιατί αν δεν τηρείς τα λόγια σου και τον προδώσεις, είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί ξανά! 

Η Σελήνη σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στον Δίδυμο, στοΖυγό ή στον Υδροχόο, η εμπιστοσύνη κερδίζεται εύκολα, αλλά μέσω της επικοινωνίας, της συζήτησης και του κοινού τρόπου σκέψης! Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που έχει την Σελήνη του σε Αέρινο ζώδιο, θα εμπιστευτεί τον άνθρωπο με τον οποίο υπάρχει επικοινωνιακή ταύτιση και που μαζί μπορούν να περνούν καλά! Δεν έχει πολλές απαιτήσεις από τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω του, αρκεί μόνο οι σχέσεις του να στηρίζονται στην αμοιβαία κατανόηση και στη λογική! Όταν προδίδεται η εμπιστοσύνη του ατόμου με την Σελήνη του σε ζώδιο του Αέρα, προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά, ρίχνοντας το λάθος στον ίδιο του τον εαυτό, που προφανώς είχε άλλες προσδοκίες…

Σελήνη στους Διδύμους

Με μεγάλη άνεση χαρίζει την εμπιστοσύνη του, το άτομο που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο των Διδύμων, αρκεί βέβαια ο άνθρωπος που υπάρχει δίπλα του να μην είναι «σκοτεινός» ή «κρυψίνους»! Η Σελήνη στους Διδύμους χαρίζει πνευματική οξυδέρκεια και το άτομο διακρίνει και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα από πολλές κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά πότε κάποιος τον κοροϊδεύει ή δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί του! Για να καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου, αρκεί να του μιλάς ανοιχτά για κάθε τι που περνά από το μυαλό σου, χωρίς να προσπαθείς να του χρυσώνεις το χάπι! Σημαντικό είναι να του αφήνεις και το χώρο του για να λειτουργεί αυθόρμητα, χωρίς να δυσανασχετείς για τις συχνές αλλαγές σκέψεων και συναισθημάτων, που είναι το βασικό του χαρακτηριστικό! Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, θα πρέπει να έχεις πολύ σοβαρά επιχειρήματα για να δικαιολογήσεις το «φάουλ» σου! Και μη ξεχνάς πως έχεις δώρο σήμερα!

Σελήνη στον Ζυγό

Δεν θέλει κανείς να παίξει με τα αισθήματά του για το λόγο αυτό το άτομο που έχει τη Σελήνη του στο ζώδιο του Ζυγού, εμπιστεύεται τους ανθρώπους που τον κάνουν να αισθάνεται όμορφα, ζεστά, γαλήνια! Θα εμπιστευτεί τον άνθρωπο που δεν θα θελήσει να τον αλλάξει, που δεν θα του βάζει τις φωνές για να τον συνετίσει, αλλά που θα προσπαθεί με ήρεμους τόνους να του δείξει το σωστό δρόμο! Είναι γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος δεν αντέχει τις εντάσεις και τους καβγάδες, έτσι και η επιλογή του ατόμου που θα εμπιστευτεί, γίνεται με κριτήριο το πώς αισθάνεται για αυτό! Αν θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη αυτού του ανθρώπου, δείξε του με τα λόγια και τις πράξεις σου, ότι είσαι εκεί πάντα δίπλα του, για να τον υποστηρίζεις! 

Σελήνη στον Υδροχόο

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ουσιαστικές φιλίες και σχέσεις στην ζωή του ανθρώπου που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Υδροχόου! Αναζητά πιστούς φίλους και δίνει πολλές ευκαιρίες, χαρίζοντας την εμπιστοσύνη του, δίχως «τσιγγουνιά»! Του αρκεί να έχει δίπλα του ανθρώπους που δεν θα του βάζουν όρια, που θα τον δέχονται ακριβώς για αυτό που είναι, χωρίς να προσπαθούν να τον αλλάξουν! Δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, που έχουν ανεξάρτητο πνεύμα και δυναμική προσωπικότητα, που κάνουν θυσίες για να κρατήσουν τα αγαπημένα πρόσωπα κοντά τους και που επικοινωνούν ανοιχτά και ντόμπρα, δίχως να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις! 


Η Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς)
Με την Σελήνη να βρίσκεται σε ζώδιο του Νερού, δηλαδή στον Καρκίνο, στονΣκορπιό και στον Ιχθύ, το άτομο έχει την ανάγκη να αισθάνεται συναισθηματική σιγουριά, για το λόγο αυτό επιδιώκει να έχει δίπλα του άτομα, που του δείχνουν αγάπη και ασφάλεια! Μπορεί πολύ εύκολα να δείξει ότι σου έχει εμπιστοσύνη, στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως, θα κρατά πάντα τις επιφυλάξεις και τους ενδοιασμούς του, επειδή προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό του από ενδεχόμενες «πληγές»! Σε περίπτωση που προδώσεις την εμπιστοσύνη του, δεν πρόκειται να το ξεχάσει και να το συγχωρέσει…

Η Σελήνη στον Καρκίνο

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ατόμου με την Σελήνη του στο ζώδιο του Καρκίνου, πρέπει να του αποδείξεις ότι πραγματικά το αξίζεις! Θα χρειαστεί να δείξεις όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον σου και είναι απαραίτητο να κάνεις αρκετή υπομονή, για να αντέξεις τις ανασφάλειες, αλλά και τις συχνές καχυποψίες του! Το άτομο με την Σελήνη του στο υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, ανοίγει σιγά-σιγά τα φύλλα της καρδιάς του και στην ουσία εμπιστεύεται τους ανθρώπους που είναι λογικοί και του προσφέρουν ασφάλεια! Στην περίπτωση που προδοθεί η εμπιστοσύνη του ατόμου που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε κλείνεται στον εαυτό του, δεν συγχωρεί εύκολα και δυσκολεύεται στη συνέχεια να χαρίσει την εμπιστοσύνη του σε άλλον άνθρωπο!

Σελήνη στον Σκορπιό

Η τιμιότητα είναι το απαραίτητο προσόν που πρέπει να έχεις, για να καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ατόμου που έχει την Σελήνη του στο ζώδιο του Σκορπιού! Θέλει να έχει την σιγουριά ότι το άτομο που έχει δίπλα του, του λέει την αλήθεια και ότι δεν του κρατά μυστικά. Στην πραγματικότητα, η Σελήνη στον Σκορπιό δεν επιτρέπει στον άνθρωπο να εμπιστευτεί απόλυτα και απεριόριστα κανέναν. Οι καχυποψίες και οι επιφυλάξεις υπάρχουν πάντα στην καρδιά του και για να καταφέρει να αναπτύξει αμοιβαία συναισθήματα εμπιστοσύνης με κάποιον, θα πρέπει να περάσει χρόνος. Στην περίπτωση που προδοθεί η εμπιστοσύνη του, δεν είναι μόνο ότι δεν συγχωρεί, αλλά επιδιώκει και εκδίκηση! 

Σελήνη στους Ιχθείς
Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει την Σελήνη του στο ζώδιο των Ιχθύων, έχει μία πολύ γλυκιά και τρυφερή καρδιά και εμπιστεύεται με ευκολία, αλλά και πολλές φορές με αφέλεια! Τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητά σε έναν άνθρωπο, προκειμένου να τον εμπιστευτεί, είναι η ευγένεια και η συναισθηματική γενναιοδωρία! Πολλές φορές δείχνει εμπιστοσύνη σε άτομα που πραγματικά δεν το αξίζουν, γιατί πλάθει στο μυαλό του μία δική του, εικονική πραγματικότητα. Όταν όμως ξυπνήσει από το λήθαργο και συνειδητοποιήσει ότι η εμπιστοσύνη του προδόθηκε, τότε το παίρνει πολύ προσωπικά, αισθάνεται ότι έγινε το θύμα… Ωστόσο, στη συνέχεια πολύ εύκολα θα ανοίξει και πάλι την καρδιά του και θα χαρίσει την εμπιστοσύνη του σε ένα νέο πρόσωπο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add