14ΧΡΟΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: 2 νεκροί, 4 τραυματίες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

14ΧΡΟΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: 2 νεκροί, 4 τραυματίες

Σκηνές φρίκης και τρόμου εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια φορά σε σχολείο των ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος 14χρονος μαθητής άνοιξε πυρ κατά συμμαθητών του με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα κορίτσι και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι τέσσερις ανήλικοι μαθητές προτού στρέψει το όπλο επάνω του και αυτοπυροβοληθεί θανάσιμα.

Το νέο τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή σε γυμνάσιο της Ουάσινγκτον. Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είναι ο 14χρονος Τζέιλεν Φράιμπεργκ, είχε βάλει στο στόχαστρο 5 μαθητές τους οποίους πυροβόλησε στο κεφάλι από κοντινή απόσταση στο κιλικείο του σχολείου, προτού αυτοκτονήσει, δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας του Μέρισβιλ.

Μέχρι στιγμής οι αρχές του Μέρισβιλ δεν έχουν αποκαλύψει τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση περιοριζόμενοι να δηλώσουν ότι είχε αποκτηθεί νομίμως.

Εκτός από το νεαρό κορίτσι που έπεσε νεκρό, οι τραυματίες είναι δύο ακόμα κορίτσια και ένα αγόρι που όπως ανακοίνωσε η κλινική όπου νοσηλεύονται φέρουν «σοβαρά τραύματα στο κεφάλι». Ένα τέταρτο θύμα, ένα αγόρι, τραυματίστηκε στο σαγόνι και μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο καθώς ο τραυματισμός του ήταν λιγότερο σοβαρός.

Μετά τη νέα αιματηρή επίθεση, αστυνομικοί «χτένισαν» το κτίριο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε άλλος κίνδυνος ενώ βοήθησαν τους ...
η συνεχεια εδω:  http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add