Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ DUCKFACE: ΑΧ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2014

Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ DUCKFACE: ΑΧ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ


Άπειρες φωτογραφίες με άπειρα κορίτσια κυρίως που ποζάρουν στην κάμερα και προσπαθούν να πάρουν την πιο πετυχημένη duckface έκφραση που υπάρχει. Μόνο που duckface και επιτυχία δεν πάνε μαζί. Πως μπορείς να πετύχεις κάτι ωραίο όταν προσπαθείς να κάνεις την φάτσα σου να μοιάζει με φάτσα πάπιας; (ξέρω ποιές δίασημες ελληνίδες σκέφτηκες και συμφωνώ μαζί σου). Γιατί αυτό είναι στην ουσία. Ζουπάς τα χείλη σου, τα σπρώχνεις όσο πιο πολύ προς τα έξω μπορείς, παίρνεις λάγνο ύφος και μένεις στη ιστορία των φωτογραφιών που μετά απο δέκα χρόνια θα ψάχνεις να σβήσεις αλλά θα υπάρχουν παντού, σε facebook και κινητά φίλων!

Τα σχόλια για αυτές τις φωτογραφιες σε διάφορες σελίδες είναι απο αστεία μέχρι εξευτελιστικά αλλά αυτές μυαλό δεν βάζουν και πιστεύουν πως όσο πιο πολύ duckface κάνουν τόσο πιο όμορφες θα βγούν. Όσο πιο πολυ το κάνουν όμως τόσο πιο τραγικές και γελοίες είναι και αυτό δεν το καταλαβαίνουν. Υπάρχουν μέχρι και καλλιστεία στο facebook για την ανάδειξη του πιο τραγικού duckface και φυσικά οι φωτογραφίες έχουν χιλίαδες σχόλια και προβολές αφού πάρα πολλά άτομα, και εγώ μαζί τους, κάθονται με τις παρεές τους τις βλέπουν και γελάνε.

Το αστείο σε πολλές περιπτώσεις εκτός απο την συγκεκριμένη έκφραση έιναι και το φόντο που έχουν τα κορίτσια. Το πιο συνηθισμένο είναι το μπάνιο, με τα βρακία τους πεταμένα στο πάτωμα και τις συσκευασίες με τις σερβιέτες να κάνουν στίβα πάνω στο πλυντήριο. Άλλα δεν έχει σημασία, το παν είναι να βγούν σέξυ!


Ας το ξεκαθαρίσουμε αμέσως! Άλλο να προσπαθήσεις να κάνεις τα χείλη σου να φανούν λίγο πιο μεγάλα και ζουμερά και άλλο να προσπαθήσεις να γίνεις πάπια. Η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δυο είναι λεπτή και πρόσεχε μην την περάσεις γιατί θα δείς τον εαυτό σου σαν τα κορίτσια παρακάτω και θα ψάχνεις σπηλιά να κρυφτείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add