Είναι τόσο κακό να κοιμάσαι χωρίς να έχεις ξεβαφτεί; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

Είναι τόσο κακό να κοιμάσαι χωρίς να έχεις ξεβαφτεί;

Πόσο κακό μπορεί να είναι να μην ξεβάφεσαι πριν πέσεις για ύπνο μία στο τόσο;

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις:

Μία πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι το ένα τρίτο των γυναικών κοιμούνται χωρίς να έχουν βγάλει το μακιγιάζ τους προηγουμένως τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Κάνοντάς το αυτό το μόνο που καταφέρνεις είναι να φράζεις τους πόρους σου.

Όταν το μακιγιάζ φράζει τους πόρους τους κάνει να φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από ότι είναι. Επίσης, τους ανοίγει με αποτέλεσμα όσο μεγαλώνεις να μην μπορούν να επιστρέψουν στο αρχικό τους μέγεθος.



Πέρα από αυτό ο μη καθαρισμός της επιδερμίδας σου μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές που μπορεί να καταστρέψουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας σου (το κολλαγόνο είναι αυτό το εκπληκτικό πράγμα που κρατά σταθερό και τεντωμένο το δέρμα).

Όλα αυτά μπορούν να κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται πιο γερασμένο από ότι θα έπρεπε να δείχνει. Έτσι, καλό είναι να σταματήσεις αυτή την κακή συνήθεια ως πιο γρήγορα γίνεται.

Είσαι τόσο κουρασμένη τα βράδια που δεν βρίσκεις το κουράγιο να πας μέχρι το μπάνιο να καθαρίσεις το πρόσωπό σου; Έχε μαντηλάκια καθαρισμού στο κομοδίνο σου και χρησιμοποίησέ τα όποτε σου φαίνεται ακατόρθωτο να πας μέχρι το μπάνιο.


Πηγή: http://ntocoumenta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add