Ακαδημαϊκοί και ιστορικοί συγγραφείς βάζουν βέτο στις “αντιρατσιστικές” ευαισθησίες του Σαμαρά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Ακαδημαϊκοί και ιστορικοί συγγραφείς βάζουν βέτο στις “αντιρατσιστικές” ευαισθησίες του Σαμαρά


34 ακαδημαϊκοί απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Σαμαρά και τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης, ζητώντας τους έστω την τελευταία στιγμή να ματαιώσουν την ψήφιση του υπαγορευμένου από το εξωτερικό "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου και να σταματήσουν άμεσα την ανέγερση του τεμένους που θα αποτελέσει εν δυνάμει κέντρο ισλαμικής ιδεολογίας και προώθησης τρομοκρατίας.

Επίσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον τεράστιο κίνδυνο που κρύβει για την ύπαρξη του ίδιου του Ελληνισμού το τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης που σαρώνει την χώρα, το οποίο αντί να αντιμετωπιστεί σθεναρά από την κυβέρνηση, το "χαϊδεύει" χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα απλά ως "παράτυπους μετανάστες".

Επιπλέον οι ακαδημαϊκοί καταθέτουν την θέση τους σχετικά με την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αλλά και την λαθρομετανάστευση. Κλείνοντας καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για την απαραίτητη αλλαγή πορείας και πολιτικών επιλογών απέναντι σε υπάρχοντα φαινόμενα που οδηγούν σε μία ανυπολογίστου μεγέθους εθνική καταστροφή.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρέμβαση του ιστορικού συγγραφέα Σαράντη Καργάκου σε τηλεοπτικό σταθμό για το “αντιρατσιστικό” 
Διαβαστε τη συνεχεια : http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: