Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς


Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτουν και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, λένε ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι ο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού οφείλεται σε ασφυξία και πρόσθεσε ότι οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Το CNN, σε έκτατο δελτίο του, μετέδωσε ότι ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Συγκλονισμένη η σύζυγός του Σούζαν Σνάιντερ δήλωσε:

«Σήμερα το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους του καλλιτέχνες και ένα υπέροχο άνθρωπο. Είμαι συντετριμμένη».

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν 63 ετών. Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 στo Σικάγο.

Έγινε γνωστός από τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997).

Για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting) βραβεύτηκε μεΌσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 ενώ προτάθηκε άλλες τρεις φορές για Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου).«Ηταν ένας αεροπόρος, ένας γιατρός, ένα τζίνι, μια νταντά, έναν πρόεδρος, ένας καθηγητής»...

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστός ο θάνατος του ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς, ενός από τους σημαντικότερους της γενιάς του και παράλληλα ενός από τους λίγους ανθρώπους που είχαν χαρίσει στην Αμερική το καλό της πρόσωπο, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση συλλυπητηρίων - ενδεικτικό του πόσο ο 63χρονος κωμικός ήταν συνυφασμένος με την αμερικανική κουλτούρα.

«Ο Ουίλιαμς ήταν ένας αεροπόρος, ένας γιατρός, ένα τζίνι, μια νταντά, έναν πρόεδρος, ένας καθηγητής. Αλλά ήταν ένας και μοναδικός στο είδος του. Ηρθε στις ζωές μας σαν εξωγήινος αλλά κατάφερε να αγγίξει κάθε στοιχείο του ανθρώπινου πνεύματος. Μας έκανε να γελάμε.

»Μας έκανε να κλαίμε. Πρόσφερε το απεριόριστο ταλέντο του ελεύθερα και γενναιόδωρα σε εκείνους που το χρειάζονταν περισσότερο -από τα στρατεύματά μας που βρίσκονται στο εξωτερικό, στους περιθωριοποιημένους ανθρώπους στους δρόμους μας.

»Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Ρόμπιν, στους φίλους του και σε όσους βρήκαν τη φωνή τους χάρη στον Ρόμπιν Ουίλιαμς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: