Απαγόρευση κυνηγιού έως το 2020 σε περιοχές Θεσσαλονίκης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2014

Απαγόρευση κυνηγιού έως το 2020 σε περιοχές Θεσσαλονίκης


http://www.cityportal.gr
Απαγόρευση κυνηγιού έως το 2020 σε περιοχές Θεσσαλονίκης Απαγορεύουμε το κυνήγι όλων των θηραμάτων, για πέντε (5) χρόνια, δηλαδή μέχρι την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2019 - 2020, σε έκταση εμβαδού 1.718.903,25 τ.μ. που βρίσκεται στη Δ.Κ. Χορτιάτη, Λ.Ε. Χορτιάτη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Π.Ε. θεσσαλονίκης και οριοθετείται ως εξής:

Αφετηρία: Από το νότιο όριο του οικισμού της Α.Κ. Χορτιάτη ακολουθεί την ασφαλτοστρωμένη οόό προς Βάση ραντάρ Πολεμικής Αεροπορίας μέχρι συναντήσεως ιης δασικής οδού -πάρκο κεραιών προς Ορειβατικό Καταφύγιο Σ,P.O. Από ιη Πέοη αυιΓ] ακολουθεί τη δασική οόό ιιμος I.L.O. μέχρι συναντήσεως του μονοπατιού των ιταγοποιών (ορειβατικό μονοπάτι).

Από το σημείο αυτό και με κατεύθυνση Βορειοδυτική στην περιοχή -Κρύα Βρύση» ακολουθεί κλάδο του ρέματος -Μεγάλη Πέτρα» μέχρι τη συμβολή του με το ρέμα «Μεγάλη Πέτρα» το οποίο και ακολουθεί με βορειοδυτική κατεύθυνση μέχρι συναντήσεως του με τη δασική οδό που διέρχεται από τη θέση «Παπά Αλώνι

• με κατεύθυνση προς τον οικισμό του Χορτιάτη, την οποία και ακολουθεί μέχρι το νοτιοανατολικό όριο του οικισμού του Χορτιάτη. Στη συνέχεια με κατεύθυνση νοτιοδυτικά ακολουθεί το όριο του οικισμού του Χορτιάτη μέχρι συναντήσεως της αφετηρίας.

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από 20-08-2014 και λήγει 20-08-2019 Οι παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις περί θήρας ισχύουσες διατάξεις. Η τήρηση της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, στους Ιδιωτικούς Φύλακες Θήρας, στα Μέλη Κυνηγετικών Οργανώσεων και σε κάθε φιλόνομο και φιλοπρόοδο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add