GOOGLE: Ετοιμη η αίτηση διαγραφης προσωπικων δεδομενων. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2014

GOOGLE: Ετοιμη η αίτηση διαγραφης προσωπικων δεδομενων.


Σύμφωνα με μια πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ορισμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να καταργήσουν τα αποτελέσματα για τα ερωτήματα αναζήτησης που περιέχουν το όνομά τους, εφόσον τα εν λόγω αποτελέσματα είναι ανεπαρκή, μη συναφή ή μη συναφή πλέον σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.

Κατά την εφαρμογή της παρούσας απόφασης, θα αξιολογήσουμε κάθε μεμονωμένο αίτημα και θα προσπαθήσουμε να συμβιβάσουμε το δικαίωμα προστασίας του απορρήτου ενός ατόμου με το δικαίωμα του κοινού να γνωρίζει και να διαθέτει πληροφορίες. Κατά την αξιολόγηση του αιτήματός σας, θα εξετάσουμε εάν τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν μη ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς, καθώς και αν υπάρχει δημόσιο ενδιαφέρον για αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, πληροφορίες σχετικά με οικονομικές απάτες, επαγγελματική αμέλεια, ποινικές καταδίκες ή τη δημόσια συμπεριφορά των κυβερνητικών αξιωματούχων.

Εάν θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα κατάργησης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η φόρμα αποτελεί μια αρχική προσπάθεια. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τις αρχές προστασίας δεδομένων και με άλλους φορείς μέσα στους επόμενους μήνες, για να βελτιώσουμε την προσέγγισή μας.

Αίτημα κατάργησης αποτελέσματος αναζήτησης σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένωνΘα χρειαστούμε ένα αντίγραφο μιας έγκυρης μορφής ταυτότητας με φωτογραφία για να ολοκληρώσουμε αυτήν τη φόρμα. Τα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο * θα πρέπει να συμπληρωθούν πριν από την υποβολή της φόρμας.