Σκορπιός: Η οργή της Αθηνάς Ωνάση για το πάρτι χλιδής της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - ''Δεν ήξερα ότι θα έκαναν το νησί ντισκοτέκ'' (Φωτό)! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Σκορπιός: Η οργή της Αθηνάς Ωνάση για το πάρτι χλιδής της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - ''Δεν ήξερα ότι θα έκαναν το νησί ντισκοτέκ'' (Φωτό)!


Σχεδόν ένα μήνα μετά το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, η Αθηνά Ωνάση λύνει τη σιωπή της και εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένη από τα όσα έγιναν στο νησί που μέχρι πρότινος ανήκε στην ίδια.
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η Αθηνά Ωνάση είχε ενημερώσει τον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ πως την ενδιαφέρει ο νέος ιδιοκτήτης να σεβαστεί στο έπακρο την ιστορία και την παράδοση, να διατηρηθεί το στιλ του νησιού, να μην πειραχτούν κάποια από τα πράγματα πάνω σε αυτό και κυρίως να γίνουν τα πάντα με σεβασμό στην παράδοση που άφησε ο αείμνηστος παππούς της.

Όλα αυτά πήγαν περίπατο σύμφωνα με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στο πρόσφατο πάρτι: «Δεν ήξερα ότι θα κάνουν τον Σκορπιό ντισκοτέκ» φέρεται να είπε όταν ρωτήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά φέρεται να είναι δυσαρεστημένη και από το ποσό που εισέπραξε για τον Σκορπιό, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πουλήσει το νησί για πολύ περισσότερα χρήματα.

Ο λόγος που πούλησε τον Σκορπιό ήταν κυρίως γιατί η ίδια δεν πήγαινε σχεδόν ποτέ και πίστευε ότι το νησί δεν έπρεπε να ερημώνει και χρειαζόταν κάποιους να ζουν σε αυτό και να το φροντίζουν, πάντα με σεβασμό στην ιστορία του. Για την ίδια σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δεν ήταν τα χρήματα, αλλά ο λόγος των νέων ιδιοκτητών που όπως κρίνει δεν τηρήθηκε....
Το πάρτι χλιδής για τα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα που άναψε φωτιέςTο πάρτι με τους 120 καλεσμένους στις 4 Ιουνίου, διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 03.00 τα ξημερώματα και λίγο πριν την έναρξή του, το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το απόγευμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια...

Φημολογείται ότι το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε στον Σκορπιό στοίχισε 30.000 ευρώ ενώ συνολικά το κόστος του πάρτι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού.

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι. Αργότερα, οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού το οποίο έλαβε χώρα στην ακτή.
Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες του lefkadanews.gr, οι διοργανωτές γέμισαν το νησί με συντριβάνια, αλλά και τουριστικά τρενάκια για να κινούνται οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους.

Πηγή: Περιοδικό Ciao