Τι μακιγιάζ να κάνετε ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2014

Τι μακιγιάζ να κάνετε ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας

Μη βάζετε απλώς σκιά. Ακολουθήστε αυτά τα μυστικά για να δώσετε τέλειο σχήμα στα μάτια σας.

Κολακεύστε τα μεγάλα μάτια
1. Για να αντισταθμίσετε το στρογγυλό σχήμα, κάντε μια γραμμή με το μολύβι ή το eyeliner μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Ανεβάστε ελαφρώς τη γραμμή στις εξωτερικές γωνίες για να δημιουργήσετε αμυγδαλωτό σχήμα. Σκουπίστε ελαφρώς το eyeliner με μια μπατονέτα για πιο ήπιο αποτέλεσμα.
2. Προτιμήστε ματ, παλ σκιές (όπως taupe ή ανοιχτό καφέ) για να δώσετε λίγο χρώμα. Αποφύγετε τις λαμπερές σκιές που κάνουν τα μάτια να φαίνονται πολύ μεγάλα.
3. Περάστε τις βλεφαρίδες με λίγη μάσκαρα – δύο στρώσεις το πολύ.
Δώστε όγκο στα μικρά μάτια
1. Βάλτε eyeliner κοντά στις πάνω βλεφαρίδες και σβήστε το ελαφρώς (αν προτιμάτε το υγρό eyeliner, φροντίστε να μην είναι πολύ σκούρο για να μη δείχνει άγριο). Μην τα μακιγιάρετε ολόγυρα γιατί θα φαίνονται ακόμα πιο μικρά.
2. Μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα ταμπονάροντας λίγο highlighter στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών και ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών.
3. Γυρίζετε πάντα τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι πριν βάλετε μάσκαρα για επιπλέον ανόρθωση.
«Ανοιξτε» τα κλειστά μάτια
1. Για να δώσετε την αίσθηση μεγαλύτερου βλεφάρου και να μειώσετε την ένταση του κόκαλου των φρυδιών, απλώστε ουδέτερη σκιά, ελαφρώς πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σας, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι τα φρύδια.
2. Τραβήξτε την προσοχή στα μάτια με μια λαμπερή σκιά, σε σμαραγδί ή μπλε χρώμα. Απλώστε το χρώμα πάνω από το σημείο που τελειώνει το κινητό βλέφαρο για να δώσετε ένα σέξι, νυχτερινό look.
3. Γυρίστε τις βλεφαρίδες και ολοκληρώστε με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.
Αναδείξτε τα βαθουλωτά μάτια
1. Τονίστε τα μάτια με γυαλιστερή μπεζ σκιά από το κινητό βλέφαρο ως τα φρύδι. Χρησιμοποιήστε πιο σκούρα σκιά στις πτυχές. Μη βάλετε πολύ σκούρα σκιά, γιατί θα δώσετε περισσότερο βάθος.
2. Κάντε τα φρύδια να φαίνονται πιο ανασηκωμένα βάζοντας γυαλιστερή μπεζ σκιά ακριβώς από κάτω τους.
3. Επειδή οι πάνω βλεφαρίδες μπορεί να τρίβονται στα βλέφαρα, προτιμήστε αδιάβροχη μάσκαρα.

Το μυστικό

Κάθε βράδυ μην ξεχνάτε την ενυδατική κρέμα ματιών σας. Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η περιοχή τόσο καλύτερα στρώνει το μακιγιάζ.

Πηγή: http://omorfamystika.gr