ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ.Η αφύπνιση του πάθους και της συναισθηματικής ισορροπίας. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ.Η αφύπνιση του πάθους και της συναισθηματικής ισορροπίας.


Για όλα υπάρχει ένας λόγος και ένας σκοπός στο σύμπαν. Για να διώξετε κάποια άτομα από τη ζωή σας, για να επουλώσετε τις πληγές της ψυχής σας, για να δημιουργήσετε, να κλάψετε, να γελάσετε. Ίσως βρισκόσασταν στη σιωπή αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσετε, ίσως περάσατε μια εποχή πολέμου αλλά τώρα αγκαλιάζετε την ειρήνη. Ίσως με την τρίμηνη πορεία του ανάδρομου Άρη στο Ζυγό εντοπίσατε μερικά από τα βήματά σας για την πρόοδό σας ή επανεξετάσατε πολλές από τις επιλογές σας στις σχέσεις σας, καθώς μερικές από αυτές σας είχαν προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση. 


Πολλές σχέσεις αναγεννήθηκαν εκ νέου, άλλες άλλαξαν ή τελείωσαν, δεδομένου ότι ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας ήταν ανάδρομος, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο Άρης αλλάζει πορεία από τις 20 Μαΐου.


Ποιο είναι το καρμικό μήνυμα του ορθόδρομου Άρη στο Ζυγό;


Αγωνιστείτε για την ισορροπία, την αρμονία και τη δικαιοσύνη στην εξεύρεση ή τη διατήρηση μιας σχέσης. Μιλήστε με διπλωματία και αμεροληψία, προσπαθήστε για την αρμονία στις διαθέσεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες των γύρω σας, αποφασισμένοι να διατηρήσετε την ισορροπία με κάθε κόστος. Τώρα με την ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη, οι αποφάσεις τροποποιούνται, οι σχέσεις αλλάζουν πορεία. Οι καταστάσεις ή οι σχέσεις που θα παραμείνουν θα γίνουν ισχυρότερες ενώ οι σχέσεις ή οι καταστάσεις που έληξαν, είχαν ένα θετικό σκοπό, ήταν για το καλό σας, ακόμη κι αν ήταν δύσκολο. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!




ΚΡΙΟΣ

Εάν είχατε αισθανθεί κάποια αστάθεια στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία σας τον τελευταίο καιρό, έρχεται η ανακούφιση από τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μετά από την τρίμηνη ανάδρομη πορεία του, ​​ ο κόκκινος πλανήτης βάζει τα πράγματα σε μία τάξη. Ίσως είχατε την ευκαιρία να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας και πόση αξία έχει για σας και ίσως να καταλήξατε να έρθετε πιο κοντά, πολύ πιο κοντά! Ή μήπως όχι; Σε περίπτωση που είχατε συσσωρεμένη ένταση, με την ορθόδρομη κίνηση του πλανήτη, ίσως αισθανθείτε σαν το φελλό που εξέρχεται από ένα μπουκάλι, οπότε προσέξτε τον λανθάνοντα θυμό ή την αγανάκτηση. Αναλύστε τα συναισθήματα που σας έρχονται, θα σας πουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποφέρετε καιρό από το άγχος σας; Τώρα ο ορθόδρομος Άρης στον έκτο οίκο σας,  της υγείας και της καθημερινής εργασίας, ξυπνάει από έναν τρίμηνο υπνάκο και ξεκινάτε τη δράση για την αναδιοργάνωση της καθημερινής σας ρουτίνας. Εάν έχετε υποφέρει από πόνους, βρίσκετε νέες μεθόδους θεραπείας. Ελπίζετε σε μια καλύτερη ζωή, αλλάζοντας τις συνήθειές σας, είτε βάζοντας την άσκηση στη ζωή σας, είτε απλά με το να είστε ικανοποιημένοι με τα μικρά πράγματα της ζωής. Μια προειδοποίηση: Μπορεί να έχετε άγχος με τους υπαλλήλους σας ή τους βοηθούς σας, οι οποίοι μπορεί να σας επιφορτίσουν με ευθύνες ή απλά να μην είναι αξιόπιστοι. Ή μπορεί να χρειαστεί να τους δώσετε κίνητρα και σαφείς κατευθύνσεις. Οι προσλήψεις και οι απολύσεις θα μπορούσαν να είναι τώρα στην ημερήσια διάταξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μια λέξη: Προσοχή! Η ορθόδρομη πορεία του Άρη στον πέμπτο οίκο σας, του δράματος και του ρομαντισμού, θα μπορούσε πραγματικά να σας ωθήσει να εκδηλώσετε τη λάγνα και έντονα σεξουαλική πλευρά σας. Να είστε προσεκτικοί για το πώς εκφράζεστε στους θαυμαστές σας ή τον αγαπημένο σας, καθώς θα είστε ψυχροί ή απερίσκεπτοι το ένα λεπτό και πάρα πολύ επιθετικοί το επόμενο. Το ζώδιό σας είναι από τη φύση του νευρικό και κάπως ασταθές, και τώρα αντιδράτε σπασμωδικά ενώ η ειλικρίνειά σας σπάει κόκαλα! Σκεφτείτε πολύ καλά, πριν μαστιγώσετε μια ανυποψίαστη ψυχή! Αν έχετε παιδιά, τους δίνετε τώρα περισσότερη ελευθερία και περισσότερη πρωτοβουλία, όσον αφορά την ανατροφή τους. Γιατί, άλλωστε ,να τα πιέζετε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτοκυριαρχία και υπευθυνότητα. Μπορεί να κάνετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας αλλά τώρα ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέτει επί τάπητος ένα οικογενειακό ζήτημα που ίσως ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση κατά τη διάρκεια της τρίμηνης ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Ένα οικογενειακό θέμα ή ζήτημα ακίνητης περιουσίας θα μπορούσε να σας ταρακουνήσει, ειδικά εάν είχατε καταστείλει τα συναισθήματά σας, ίσως για μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Προτού αφήσετε την οργή και τις απογοητεύσεις σας να κυριαρχήσουν, σκεφτείτε ποιο θέλετε να είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης. Συμβουλή: Δεν νομίζω ότι θέλετε να αφήσετε πίσω σας ραγισμένες καρδιές, εξαιτίας της έκρηξης του …ηφαιστειακού θυμού σας ή της πικρίας, που απλά δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τι αφήνετε πίσω σας με τα καυστικά λόγια σας και την αλαζονική συμπεριφορά σας, καθώς ο Άρης κινείται σε ορθόδρομη πορεία στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Ένα σχόλιο που νομίζατε ότι είναι έξυπνο ή ξεκαρδιστικό θα μπορούσε πραγματικά να εκνευρίσει ή ακόμα και να προσβάλλει κάποιον, και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα πρόσωπο που πραγματικά σας αρέσει. Ίσως τώρα γίνετε πιο δραματικοί και πιο εκφραστικοί αλλά παράλληλα αδιάλλακτοι ή πολύ άμεσοι στην επικοινωνία σας. Θέλετε να πείτε την αλήθεια; Κάντε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας γνωστές αλλά όχι με πολύ επιθετικό τρόπο. Η ζωή σας δεν εξαρτάται από την αποδοχή των άλλων ή από το αν ξεχωρίζετε ή όχι στο πλήθος. Εκφραστείτε ελεύθερα αλλά διακριτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως νιώθετε ότι τα χρήματα έχουν ξεφύγει μέσα από τα χέρια σας; Τώρα με τον Άρη σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών και των αξιών,  δεν χρειάζεται να βαδίζετε προς αυτή την ολισθηρή πλαγιά. Βάλτε το μυαλό σας στο τιμόνι και οι πρακτικές ιδέες σας θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια νέα πηγή εισοδήματος. Εξάλλου, το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας είναι η γοητεία σας. Μια προειδοποίηση: Ίσως νιώσετε μια κρίση αξιών, ίσως κάνετε απρόβλεπτα έξοδα, εξαιτίας μιας λανθάνουσας συναισθηματικής φόρτισης. Προσέξτε την τάση σας να ψωνίσετε από αντίδραση ή συναισθηματική φόρτιση. Και αν το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πολλά, δεδομένου ότι είναι πιθανό να αγοράσετε πράγματα που ίσως δεν σας χρησιμεύσουν.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά αισθάνεστε την ανάγκη να πείτε τη δική σας αλήθεια, που τόσο καιρό κρύβατε στα άδυτα της ψυχής σας, με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, μόνο που είτε καταλήγει σε έναν αγώνα, είτε το ύφος σας είναι πολύ επιθετικό. Αν και αυτό θα βοηθήσει τους προσωπικούς σας στόχους και τα σχέδιά σας να προχωρήσουν σε ταχύτερο ρυθμό, ψυχραιμία! Η λανθάνουσα, επιπόλαιη και παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να εκραγεί. Είστε κάπως σαν ένα μπουκάλι σαμπάνιας που όταν ανοιχτεί, ποτέ δεν ξέρεις τι θα πεταχτεί προς τα έξω. Μια ηφαιστειακή έκρηξη θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ό, τι νομίζετε. Είστε τώρα ιδιαίτερα μαχητικοί για την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών αλλά και αδικαιολόγητα βίαιοι. Είναι όμως αυτό προς όφελός σας;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να κάνετε τη συναισθηματική σας επανάσταση. Ο Άρης σε ορθόδρομη πορεία στο δωδέκατο οίκο σας, των κρυφών πληροφοριών, του τέλους και της συναισθηματικής επούλωσης, ανοίγει τις συναισθηματικές πύλες για μια έντονη συναισθηματική απελευθέρωση. Δεδομένου ότι η ανάδρομη πορεία του πλανήτη επιβράδυνε τη δράση σας, θα μπορούσατε να έχετε ξαφνικές επιφοιτήσεις να αγωνιστείτε για μια βαθύτερη ή πιο πνευματική αιτία. Η σημερινή ζωή σας αντικατοπτρίζει τον αληθινό σκοπό της ψυχής σας; Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι μια πόρτα κλείνει ως εκ θαύματος και μια άλλη ανοίγει. Αν και αυτές οι απρόσμενες αλλαγές μπορεί να ήταν λανθάνουσες, οι εξελίξεις των γεγονότων θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Ανοίγουν διάπλατα οι πύλες στην πραγματικότητα από τον Άρη που κινείται σε ορθόδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, και σας συμβουλεύει να είστε πιο προσεκτικοί με τα λόγια σας. Ένα ομαδικό έργο παίρνει μια τεράστια ώθηση και προχωράτε προς τα εμπρός με μια νέα ομαδική συνεργασία ή μια ανθρωπιστική προσπάθεια. Προσοχή: Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια διαφωνία με κάποιο προσφιλές σας άτομο, ιδίως αν καταπίεζε και περιόριζε την ελευθερία σας και δεν αποδεχόταν τις προοδευτικές ιδέες σας. Ίσως αυτή η πίεση σας δημιουργούσε συναισθηματικό τράνταγμα καιρό και τώρα την απελευθερώνετε με ένταση. Αφήστε την να εκτονωθεί και θα είστε μια χαρά. Σκεφτείτε ότι τα πάντα περνούν και, κυρίως, αυτή η αποφόρτιση θα καθαρίσει τον αέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εύρηκα!» Μια επιχειρηματική ιδέα ή ένα επαγγελματικό έργο που καιρό τώρα ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση παίρνει μια ώθηση, χάρη στον Άρη που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της καριέρας. Ίσως σας στήσουν …προτομή και ξυπνάτε από το λήθαργό σας. Ο Άρης σας δίνει φτερά, βάζετε μπροστά τα σχέδιά σας, το κοινωνικό σας δίκτυο και τη δική σας σφραγίδα στα έργα σας. Έχετε την πλανητική άδεια να αναλάβετε, αλλά και να φέρετε εις πέρας, περισσότερες ευθύνες και όχι μόνο, αλλά και να αφήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες να λάμψουν. Μια συμβουλή: Το παιχνίδι σας να είναι καθαρό. Έχετε μια αυταρχική, και πολλές φορές ιδιοτελή συμπεριφορά, αλλά αυτό θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα σας; Από την άλλη πλευρά, μην τολμήσετε και συσσωρεύσετε και άλλα καθήκοντα, αν δεν έχετε κάνει ένα σαφές πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξυπνάτε από έναν ύπνο τριών μηνών και προβάλλετε την ανεξάρτητη και επαναστατική φύση σας, χάρη στον ορθόδρομο Άρη στον ένατο οίκο σας, της πνευματικότητας και των ταξιδιών. Αν και έχετε τη λαχτάρα της εξερεύνησης, ίσως είχατε κολλήσει στο σπίτι σας. Ίσως ο ανάδρομος Άρης σας έδειξε το δρόμο για κάποια εσωτερική ανάλυση. Έχετε πιθανόν ανακαλύψει το δικό σας εσωτερικό τοπίο, μαθαίνοντας τι σας κάνει ευτυχισμένους. Αλλά αρκετά με την ενδοσκόπηση, τώρα ο Άρης σας καλεί έξω, στον ευρύ κόσμο. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό ή να συγκεντρώσετε χρήματα που προορίζονται γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ίσως το ταξίδι σας να έχει σκοπό τη μάθηση ή την πνευματική σας ανάπτυξη ή απλά τις διακοπές. Έχετε αναπτύξει ένα πάθος για μια γνώση; Κάποιος θα έρθει κοντά σας για να σας διδάξει πολλά.

ΙΧΘΥΣ

Μετά από την τρίμηνη ανάδρομη πορεία του, ο Άρης κινείται και πάλι προς τα εμπρός στον όγδοο οίκο σας, της ψυχικής ένωσης και ανοίγει τις συναισθηματικές σας  πύλες, ιδιαίτερα γύρω από μια σημαντική στενή σχέση σας ή ένα θέμα κοινών οικονομικών πόρων. Μια βαθιά αλλαγή θα μπορούσε να τραντάξει όχι μόνο τα συναισθήματά σας αλλά και τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Είχατε σκεφτεί μήπως να γίνετε ένα με τον αγαπημένο σας; Ή, αντίθετα, νιώθετε τόσο δεμένοι και εξαρτημένοι που έχετε χάσει την επαφή με την προσωπικότητά σας; Να είστε προσεκτικοί σχετικά με θαμμένα συναισθήματα, τα οποία αναδύονται ξαφνικά στην επιφάνεια, αφού τρεις μήνες τώρα ίσως είχαν κατασταλεί. Διοχετεύστε τα έντονα συναισθήματά σας με σύνεση. Ένα δώρο: Κάθε είδους αψιμαχίες θα καταλήξουν στο …κρεβάτι ούτως ή άλλως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add