Έχεις παιδί; Χρησιμοποίησε το για να φτιάξεις κορμί! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Έχεις παιδί; Χρησιμοποίησε το για να φτιάξεις κορμί!



Θέλεις να κρατηθείς σε φόρμα, αλλά σκέφτεσαι ότι αν γραφτείς στο σιδεράδικο γυμναστήριο της γειτονιάς, το πιθανότερο είναι να πας μια φορά και μετά ξανά ποτέ; Οι φίλοι σου που παίζουν μπάσκετ είναι εργένηδες και κλείνουν γήπεδο στις 20:30 την ώρα που εσύ κανονικά κάνεις μπάνιο το μικρό; Η γυναίκα σου δε σε αφήνει να κάνεις yoga-pilates επειδή το τμήμα που σε «βολεύει» έχει μόνο γυναίκες; Σου αρέσει η ζούμπα που καίει και το λίπος, αλλά σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος; Μη χολοσκάς! Όποιο από τα παραπάνω και αν είναι το πρόβλημα, υπάρχει λύση! Απλά ακολούθησε τις παρακάτω απλές ασκήσεις και θα είσαι σε φόρμα και δε θα δώσεις πεταμένα λεφτά σε κανένα γυμναστήριο.

1) Κάμψεις δικεφάλων Ασκήσεις για τους δικέφαλους, όχι με βαράκια, αλλά με μωράκια βάρους 7-10 κιλών. Απαραίτητη προϋπόθεση να φορούν ολόσωμα φορμάκια.

2) Πιέσεις στήθους σε οριζόντια θέση Τα παιδιά ηλικίας 2 ετών (ζυγίζουν περίπου 15 κιλά) αποτελούν ιδανικό βάρος για αυτή την άσκηση.


3) Βαθιά καθίσματα Αν το παιδί-βάρος αρχίζει και παραπονιέται, σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να κάνεις διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.


4) Kοιλιακοί Όσο αντέχεις να κάνεις κούκου-τζα, το παιδί θα νομίζει ότι παίζετε κάποιο παιχνίδι.

5) Κάμψεις ή, κατά τα κοινώς λεγόμενα, push ups Τα παιδιά ενθουσιάζονται συνήθως με αυτή την άσκηση, οπότε είναι καλή ιδέα να την αφήσεις για το τέλος. 

 ΠΗΓΗ: http://www.superdad.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: