Μια συγκλονιστική μαρτυρία (Τρίγωνο των Βερμούδων) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

Μια συγκλονιστική μαρτυρία (Τρίγωνο των Βερμούδων)


Μια μαρτυρία και ταυτόχρονα μια εξήγηση του τι συμβαίνει στο τρομακτικό Τρίγωνο των Βερμούδων.

Σπέντζας  Πολύκαρπος, συνταξιούχος ασυρματιστής του Εμπορικού Ναυτικού δίνει πληροφορίες στον δημοσιογράφο της εφημερίδας <<το μήλο >>

  Σ.Π: Ήμουν ασυρματιστής στο πλοίο <<POTHITI>>, συνέβη τον Νοέμβριο του 1978.


     Μεταφέραμε ζάχαρη από την Κούβα στην Αλγερία, δεν ήταν πολλές ώρες που είχαμε φύγει από το λιμάνι Porto-Matatzas με προορισμό τη Μεσόγειο. Το πρώτο σύμπτωμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το κατάλαβα νωρίς το πρωί, γύρω στις 09:30. Άκουγα ανεξήγητα γρήγορα τα σήματα Μορς, τόσο που δεν μπορούσα να τα καταγράψω.Ανέβηκα για λίγο στη Γέφυρα, ο καπετάνιος είχε πει στον ανθυποπλοίαρχο να δώσει το χειροκίνητο τιμόνι σε έναν ναύτη Πακιστανό, για να μάθει. Δεν μπορούσε να το κρατήσει! Την ίδια ώρα ανεβαίνει ο ηλεκτρολόγος από το μηχανοστάσιο, μας λέει ότι τα ρολόγια εκεί πήγαιναν δύο ώρες μπροστά. Κοιτάμε το ρολόι της Γέφυρας, κι εκείνο πήγαινε μπροστά 
  ΔΗΜΟΣ.: Μου περιγράφετε μια αναστάτωση....
  Σ.Π :Δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς έτσι... Ή, τουλάχιστον, ναι, υπήρξε μια αναστάτωση, όχι όμως φόβος ή κάτι τέτοιο. Όλοι στο καράβι μιλούσαν για κενό χρόνου.
  ΔΗΜΟΣ.: Και μετά;
  Σ.Π.: Καθόμασταν με τον μάγειρα στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, στη βορειοδυτική πλευρά και σε απόσταση περίπου τεσσάρων μιλίων κάτι σαν μπαλόνι, σαν αυτά που χρησιμοποιεί η μετεωρολογία. Θυμήθηκα κάποια πράγματα που διάβαζα στις εφημερίδες της εποχής για ιπτάμενα αντικείμενα. Ξανακοίταξα και είδα άλλες δύο μικρότερες σφαίρες που πλησίαζαν τη μεγάλη. Ήταν άσπρα, σαν σύννεφα.
  ΔΗΜΟΣ.: Τρομάξατε; 
  Σ.Π.: Όχι. Αλλά τα παράξενα συνέχισαν. Τα χέρια μου δεν μπορούσαν να χειριστούν ούτε πέντε γράμματα το λεπτό, ενώ κανονικά χειριζόμουν εκατό ανά λεπτό. Ήμουν βέβαιος ότι κάτι συνέβαινε με τον χρόνο, <<τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε>> φώναξα στον καπετάνιο, εκείνος διέταξε να μην πειράξει κανείς τον αυτόματο πιλότο του πλοίου. Όλοι μας είχαμε βραδυκαρδία και υποθερμία.
  ΔΗΜΟΣ.: Τα UFO; 
  Σ.Π.:  Είμαι σίγουρος ότι εκείνα τα μπαλόνια ήταν UFO και ότι η βραδυκαρδία και η μείωση των αντανακλαστικών του πληρώματος οφείλονταν στη βαρυτική διαστολή του χρόνου (σ.σ.: ο κ. Σπέντζας αναφέρεται στη θεωρία του Αϊνστάιν την οποία έχει υποστηρίξει και  ο Έλληνας φυσικός Παύλος Σαντορίνης). Την επόμενη μέρα το πλήρωμα συζητούσε τα παράξενα γεγονότα που είχαν συμβεί στον καθένα, όλα λες και πήγαιναν αργά, καμία δουλειά δεν είχε τελειώσει. 
  ΔΗΜΟΣ.: Πιστεύετε ότι τα παράξενα αυτά γεγονότα τα προκάλεσαν τα UFO;
  Σ.Π. :Ναι, εκείνοι οι ιπτάμενοι δίσκοι τα προκάλεσαν.
  ΔΗΜΟΣ.: Και γιατί αντίστοιχα γεγονότα δεν συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές παρά μόνο στο Τρίγωνο των Βερμούδων:
  Σ.Π.: Παντού συμβαίνουν, δημιουργούν στρεβλώσεις χωροχρόνου, πολύ περισσότερο σε περιοχές με υψηλό στατικό ηλεκτρισμό, όπως το Τρίγωνο. 
  ΔΗΜΟΣ.: Το πλοίο σας βρέθηκε σε κίνδυνο; 
  Σ.Π.: Σαφέστατα. Θα μπορούσε εκείνη την ώρα να γινόταν μια εργασία στις αποθήκες και από τη διαφορετική αντίληψη του χρόνου που είχαμε να γινόταν ένα λάθος, μια μετατόπιση φορτίου, ας πούμε, και να βουλιάζαμε. Έτσι πιστεύω πως έχουν γίνει όλα τα ατυχήματα στην περιοχή. Και όλα, συντρίμμια κ.λ.π., θα βρεθούν κάποια στιγμή, αλλά πολύ μακριά λόγω των ισχυρών ρευμάτων. Οι πιλότοι δηλαδή που έχουν χαθεί με τα αεροπλάνα τους, πιθανότατα βρέθηκαν στην ακτίνα βαρύτητας των UFO και ζώντας πολύ πιο αργά την <<πραγματικότητα>>, προκαλούσαν από μόνοι τους τα δυστυχήματα. ..

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ :
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add