8+1 συστατικά που έχετε στην κουζίνα σας και είναι super για την επιδερμίδα σας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

8+1 συστατικά που έχετε στην κουζίνα σας και είναι super για την επιδερμίδα σας!

 

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε τις πιο ευεργετικές, express συνταγές ομορφιάς 

Ξέρουμε πως αγαπάτε τις φυσικές συνταγές ομορφιάς όσο και εμείς, γιαυτό εδώ συγκεντρώσαμε έναν "πίνακα" με 10 σούπερ ευεργετικά συστατικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε!

Σας θυμίζουμε πως ακόμα και με την πιο απλή φυσική συνταγή ομορφιάς, καλό είναι να κάνετε μια δοκιμή στο εσωτερικό του χεριού σας για να είστε απολύτως σίγουρη πως δεν έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά της.


1. Πράσινο τσάι: Είναι πλούσιο με αντιοξειδωτικά και μειώνει τις κοκκινίλες. Ετοιμάστε ένα αφέψημα με πράσινο τσάι, αφήστε το να κρυώσει και ψεκάστε το πρόσωπό σας αν θέλετε να καταπραύνετε τις κοκκινίλες.
2. Αβοκάντο: Εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό, μπορείτε να ετοιμάσετε με αυτό μια θρεπτική μάσκα εξπρές. Λιώστε με το πιρούνι ένα ώριμο αβοκάντο, απλώστε το στο πρόσωπό σας και ξεβγάλετε μετά από ένα τέταρτο.
3. Βρώμη: Σούπερ καταπραϋντική, μπορείτε: αν έχετε ξηρή επιδερμίδα να ρίξετε νιφάδες βρώμης μέσα σε μια μπανιέρα με χλιαρό νερό και να βυθιστείτε σε αυτήν ή να αναμείξετε νιφάδες βρώμης με μέλι και γιαούρτι για μια ενυδατική, καταπραϋντική μάσκα.
4. Παπάγια: Ως φυσικό απολεπιστικό, μπορείτε να την λιώσετε με το πιρούνι και να την απλώσετε στο πρόσωπό σας για μια αναζωογονητική μάσκα με φυσικά ένζυμα.
5. Λεμόνι: Έχει λευκαντικές ιδιότητες, οπότε ελάχιστες σταγόνες σε μια μάσκα (όπως αυτή που σας προτείνουμε με τις νιφάδες βρώμης) βοηθάει στο να βελτιωθεί ο τόνος της επιδερμίδας. Μπορείτε να αναμείξετε φυσικό χυμό λεμονιού με χλιαρό νερό και να κάνετε με αυτό το τελευταίο ξέβγαλμα στα μαλλιά σας, για να αποκτήσετε φυσικές ξανθές ανταύγειες.
6.Ασπράδι αυγού: Φυσικό συστατικό για σύσφιγξη, μπορείτε απλά να το προσθέσετε σε μια βασική φυσική μάσκα και να το αφήσετε να βελτιώσει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας σας.
7. Ελαιολαδο: Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο μάξιμουμ, μπορεί να παιξει το ρόλο ενός φυσικού ελαίου ντεμακιγιάζ ενώ και μόνο του, ως μάσκα μαλλιών, καταπολεμά το φριζάρισμα.
8. Ζάχαρη: Βασικό συστατικό για φυσικά scrub, για το πρόσωπο, τα χείλη και το σώμα. Αναμείξτε τη με λίγο ελαιόλαδο ή έλαιο αμυγδάλου και χρησιμοποιήστε τη για απολέπιση, μία με δυο φορές την εβδομάδα.
9. Μέλι: Φυσικό αντιμικροβιακό και εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης και θρέψης. Ακόμα και μόνο του κάνει θαύματα στην επιδερμίδα αλλά μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιαδήποτε φυσική μάσκα ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add