Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ


Τελευταία ίσως ακούγεται με ευκολία, για να περάσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι, ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι συμπαντική και ομιλείται σε 7 σύμπαντα.
Η Ελληνική Γλώσσα ομιλείται σε 7 σύμπαντα, δεν ακούω κανέναν πλέον να έχει αντιρρήσεις περί της υπάρξεως άλλων συμπάντων, ούτε και αντιρρήσεις περί προελεύσεως της Ελληνικής Γλώσσας.
Υπάρχουν τέτοια στοιχεία στον πλανήτη για το τι είναι η Ελληνική Γλώσσα που δεν αντιπαρατίθεται πλέον το αντίπαλο δέος, έχει «λουφάξει» όπως λέμε στη Κρήτη. Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν πλέον με την αλήθεια και με το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας αν ρίξουμε μια μικρή μόνο ματιά.
ΚΑΘΕ ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κάθε ένα από αυτά τα Δελφικά Παραγγέλματα πρέπει να αναλύεται για να ενστερνίζονται τα Ελληνόπουλα τι ακριβώς σημαίνει Ελληνισμός. Ακούστε λοιπόν αυτό που πρέπει, αυτά που πρέπει δηλαδή που κάνει ο Αρτέμης στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα ονομάζεται Α ΔΕΙ, από του ρήματος ΔΕΩ όπως λέμε τα δέοντα, αυτά που πρέπει, «έπραξαν τα δέοντα».
Άρα λοιπόν αυτό το Α ΔΕΙ που σημαίνει «αυτά που πρέπει», είναι ένα ακρωνύμιο το οποίο εκφράζει την φιλοσοφία του Ελληνισμού.
Το Α αντιπροσωπεύει την Αρετή, το Δ εκπροσωπεί τη Δικαιοσύνη, το Ε την Ελευθερία και το Ι την Ισότητα.
Το Α ΔΕΙ λοιπόν είναι η κλασική αντίδραση και απάντηση του Αρτέμη. Τώρα ξέρετε ακριβώς τι σημαίνει το Α ΔΕΙ.
Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Ολόκληρο το άρθρο στο: http://alfeiospotamos.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: