Πως είναι σήμερα η 16χρονη Μυρτώ Π. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Πως είναι σήμερα η 16χρονη Μυρτώ Π.




Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Στην πρώτη, φαίνεται η εικόνα που έχει σήμερα η Μυρτώ μέσα από το Νοσοκομείο που Νοσηλεύεται στις ΗΠΑ. Η νεαρή κοπέλα έχει ανάβει έναν ολόκληρο Γολγοθά για να παραμείνει στη ζωή και εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κερδίσει το δύσκολο στοίχημα της οριστικής αποκατάστασης της υγείας της. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πως ήταν η Μυρτώ πριν την απόπειρα ανθρωποκτωνίας.

Να σημειωθεί ότι κινητοποιείται η ομογένεια για να βοηθήσει την 16χρονη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Βοστόνη (Spaulding Hospital), όπου αναρρώνει μετά τις εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη έπειτα από την βάναυση κακοποίησή της από τον Πακιστανό «δράκο της Πάρου».

Μετά από πρωτοβουλία της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας συγκεντρώνονται χρήματα για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ για τη διατροφή και την επικοινωνία.

Η ιστορία της έχει συγκινήσει τον Ελληνισμό της Αμερικής. Τις τελευταίες μέρες, δίνεται ιδιαίτερη προβολή στην ανάγκη να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για μεθόδους θεραπείας και για βελτίωση της κατάστασης της υγείας της.



Παράλληλα, οι "Φίλοι της Μυρτώς" δημιούργησαν γι' αυτήν την ιστοσελίδα You Caring. com (http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/friends-of-mirto/104407), όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά, με δικαιούχο την ίδια την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Ακόμη έβαλαν σε λειτουργία σελίδα στο fecabook με το όνομαFriends of Mirto.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 11,116 δολάρια ενώ απαιτούνται 25.000$

Δεν υπάρχουν σχόλια: