Βρέθηκε (;) η μητέρα της μικρής Μαρίας Η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα πιθανόν να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας, που βρέθηκε στον καταυλισμό αθίγγανων των Φαρσάλων. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

Βρέθηκε (;) η μητέρα της μικρής Μαρίας Η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα πιθανόν να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας, που βρέθηκε στον καταυλισμό αθίγγανων των Φαρσάλων.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και έφεραν νέα αποτελέσματα. Στις 31 Ιανουαρίου του 2009, στη Λαμία, η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Και τώρα όλοι ψάχνουν να μάθουν αν εκείνο το παιδί, είναι η μικρή Μαρία και αν τελικά έχουν βάση τα όσα ισχυρίστηκε η προφυλακισμένη τσιγγάνα «μητέρα» της.
Η Ρούσεβα, μητέρα τριών παιδιών, είχε βρεθεί στην Ελλάδα για να εργαστεί περιστασιακά σε χωράφια στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το «Βήμα», δεν αποκλείεται να πρόκειται για τη βιολογική μητέρα της Μαρίας.
Το θέμα όμως γίνεται πιο περίπλοκο καθώς η πιθανολογούμενη μητέρα της μικρής δήλωσε άγαμη στη ληξιαρχική πράξη γέννησης, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν ότι στη μαιευτική κλινική χρησιμοποίησε το όνομα του συζύγου της.
Απομένει να διαλευκανθεί αν όντως είναι η μητέρα και αν έδωσε με τη θέλησή της το μωρό ή «εξαναγκάστηκε».

ΠΗΓΗ:http://www.inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add