Φθινόπωρο Και Οι Παλαιοι ερωτες.. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

Φθινόπωρο Και Οι Παλαιοι ερωτες..










ΚΡΙΟΣ
Δεν ξέρω αν σε άγγιξε το "μαγικό ραβδί του Μίδα", το σίγουρο είναι πως οι πρώτες ψιχάλες θα σε βρουν να κολυμπάς με τη δύναμη της επιτυχίας για σωσίβιο! Μακροβούτια στο άγνωστο τέλος, σκέψου καλά πως το πρόσωπο που σου έκλεψε την καρδιά θα θελήσει να επαναλάβει τις ίδιες κινήσεις! Υπήρχε χημεία, τώρα υπάρχει και επιβεβαίωση από το Σύμπαν, αφού ο φύλακας πλανήτης σου, ο Άρης, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα σε κοιτάζει από ψηλά αν πέτυχες καλά το στόχο σου, παρορμητικό μου Κριάρι! Όλες οι εκπλήξεις μαζεμένες προς τα μέσα του Οκτώβρη, εκεί μετά τις 5, για άνοιξε μάτια και αυτιά, γιατί τα θαύματα ποτέ δεν κρατάνε 7 ημέρες, κρατάνε για ΠΑΝΤΑ! 

ΤΑΥΡΟΣ
Μη μου βιαστείς μόνο να μπεις στη δράση απότομα, γιατί με τα πρωτοβρόχια σε βλέπω να γλιστράς και να πέφτεις ακόμα και στο τείχος των αναστολών σου! Πού πήγε, Ταύρε μου, η αυτοπεποίθηση και η κτητικότητά σου; Βάλε την ποδίτσα σαν καλός μαθητής, μελέτησε πόσο σημαντική περίοδος είναι τούτη εδώ στη ζωή σου και ξέχνα τις συγκρούσεις! Δώσε στο Πάθος, που το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, το ρόλο που καρτεράει από την καρδιά σου και κατάκτησε ειρηνικά και αρμονικά το παλιό βασανάκι. Άσε στην άκρη το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, γιατί η νίκη είναι δική σου σε όλα τα σημεία και το κόκκινο πανί της φωτιάς το κρεβάτι σου σκεπάζει! 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πάρε βαθιά αναπνοή και μη βιαστείς να κάνεις ακόμα τίποτα! Οι πληροφορίες είναι στο δρόμο για σένα, τώρα θα μάθεις πολλά, πολυπράγμονα Δίδυμε, για το ταίρι που σου ξέφυγε μέσα από τα χέρια σου τις καλοκαιρινές νύχτες! Το φθινόπωρο ρίχνει τα φύλλα της απογοήτευσης, από τις 24 Σεπτέμβρη, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και ανοίγει καθαρό ερωτικό ριζικό, παίζοντας με το χρυσό και το πράσινο μεταξύ 5 και 10 Οκτώβρη! Σε βλέπω με τα μπαγκάζια στην πλάτη να μετακομίζεις σε ερωτικές φωλιές, ξεχασμένες, από το παρελθόν σου! Θυμήσου πως οι ενοχές είναι το αντίθετο της αγάπης και διάλεξε το σωστό άνθρωπο για να φυλαχτείς από τα νερά της βροχής! Η ροή της ευτυχίας είναι στα χέρια σου, μην την χάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάψε να είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου, σπιτόγατε Καρκίνε, ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου κι αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει σίγουρα το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, και θα σε τραβήξει από τη μύτη να δεις το πρόσωπο που για χάρη του χτύπησε δυνατά η καρδούλα σου. Με την εύνοια και τις μαγικές ευκαιρίες, που σου φέρνει από τις αρχές του Οκτώβρη ο Ερμής από το Σκορπιό, κάνε την ευκαιρία πράξη, γιατί με τα πρώτα κρύα του χειμώνα θα είσαι με ταίρι που γνωρίζεις καλά σε διπλό κρεβάτι! Τότε, πες μόνο μία ευχή και απόλαυσε στην πράξη τα αγαθά της αγάπης! Φθινοπωρινά ηλιοβασιλέματα που θα γίνουν αναμνήσεις ζωής σε περιμένουν!

ΛΕΩΝ
«Σκέψου τι θέλεις και όχι τι δε θέλεις να πετύχεις» είναι το σύνθημα του Φθινοπώρου για σένα μεγαλόψυχο Λιοντάρι, πρώτον γιατί ο Ερμής στο Ζυγό, από τα μέσα Σεπτέμβρη, σε κάνει διπλωμάτη στον έρωτα και δεύτερον γιατί οδηγείσαι από το άτομο που αγάπησες και πίστεψες πολύ, σε ρομαντική βραδιά, εκεί κάπου στα μέσα του Οκτώβρη, που ακόμα οι επιρροές της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου θα ζωντανεύουν πάνω σου. Πίστεψε πως υπάρχει το ταίρι που ζητάς και δείξε όλη σου τη δύναμη να το πείσεις πως θα κατεβάσεις τους τόνους και θα δυναμώσεις τον πόθο που κρύβεις καλά μέσα σου. Χτύπα γλυκά στο ψαχνό της καρδιάς και το θαύμα που αποζητάς έρχεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άσε την παρατηρητικότητα και τις αναλύσεις για την αγάπη στην άκρη, τυχερέ Παρθένε, γιατί, ναι, εσύ κρατάς τα σκήπτρα του Φθινοπώρου στα χέρια σου, με τη Νέα Σελήνη να λάμπει στο κεφάλι και τις ευκαιρίες να ρέουν άφθονες στο ριζικό σου! Μοιραίος ερωτικός κύκλος στήνεται γύρω σου, αφού εσύ θα κάνεις κουμάντο στο σεντούκι της καρδιάς του προσώπου που καίγεται για σένα. Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο. Από τις αρχές του Σεπτέμβρη και μέχρι τις 10 του Οκτώβρη, το «θήραμά σου» εδραιώνεται σε κλειστή σχέση, το δε ημερολόγιο των ονείρων σου βγαίνει αληθινό! Σήκωσε το κεφάλι ψηλά και απόλαυσε τη φροντίδα, τον έρωτα και την αγάπη, πριν τον ανάδρομο Ερμή στις 21 Οκτώβρη! Το αξίζεις!

ΖΥΓΟΣ
Μήπως δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως τα παιδιά της Αφροδίτης τραβάνε όπως η μέλισσα το μέλι το παρελθόν τους, γοητευτικέ Ζυγέ μου; Άσε που με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 9 Σεπτέμβρη, μόνο στα αζήτητα δε θα μείνεις! Αναζωπύρωση και λάβα είναι το σύνθημα! Μη βλέπεις στον καθρέφτη, λίγο μετά τις 5 του Οκτώβρη, μόνο τα εξωτερικά σου χαρίσματα, κοίτα το βάθος της ψυχής σου που απελευθερώνεται και ζητάει τη δέσμευση, τώρα είναι η στιγμή να ζωντανέψεις την ομορφιά του «θέλω» απέναντι στο «πρέπει» της μοίρας. Έχεις τη δύναμη να επιτρέψεις στον εαυτό σου να λάμψει με θαυματουργό τρόπο, περπάτα ανάμεσα στο πλήθος και όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάντο τώρα που η Νέα Σελήνη, από τις αρχές του Σεπτέμβρη, σε ευεργετεί και συνέχισε το, μετά τις 11, που η Αφροδίτη μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι, πάνω στον Ήλιο σου. Επίμονε και συναισθηματικέ Σκορπιέ, άσε τις δαγκάνες στην άκρη, γιατί ο Ερμής στο Ζυγό σε αφήνει αδιάφορο και παίξε στην έδρα σου τον Οκτώβρη, με το καυτό πρόσωπο που σου άφησε αμανάτι! Επιστροφή πλανητών στο προσκήνιο του έρωτα, που φουντώνει τα ερωτικά πάθη και σε ξανακάνει παιδί σε μια ζεστή αγκαλιά! Άσε τα σημάδια της διαίσθησης και του ενστίκτου σου να σε οδηγήσουν πάλι στα ίδια μέρη που έζησες, ο έρωτας και το πάθος είναι μαζί σου! Το μόνο που σου ζητούν είναι να τα ευχαριστήσεις, κάντο και δε θα χάσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά, ταξιδιάρη Τοξότη, τη φήμη που έχεις στο ζωδιακό! Πρόσωπα και πράγματα περιστρέφονται γύρω από σένα, από τις 11 Σεπτέμβρη τα καλύτερα, στο ζενίθ του έρωτα από τις 19, με καρμικές επιστροφές στη ζωή σου. Κάπου έριξες τα βέλη σου και τώρα πισωγυρίζουν στην καρδιά σου! Πρόσεξε, εκεί κάπου στις 5 του Οκτώβρη, να αντισταθείς γλυκά στις ερωτικές πιέσεις και στα ειδύλλια, γιατί μέχρι να μπει ο ανάδρομος στις 21, η δική σου καρδιά θα ξεκουράζεται σε ερωτικό ταξίδι με πλάσμα που αγαπάς. Έχεις την παρόρμηση μέσα σου, τώρα πρέπει να την κατευθύνεις στη σωστή πορεία, ένας υπέροχος σύντροφος σε περιμένει στον προορισμό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέες σκέψεις, Νέα Σελήνη, αλλά φτάνει πια η κοινωνική καταξίωση, σοβαρέ μου Αιγόκερε! Καιρός να κοιτάξεις στα μάτια τον έρωτα, αφού μέχρι τις 5 του Οκτώβρη το τηλέφωνο σου θα σπάσει με νέες ερωτικές ευκαιρίες να σου χτυπάνε το τζάμι. Άσε τα σεμινάρια και το μάθημα, γιατί ο έρωτας σου ζητάει να τον εμπιστευτείς για άλλη φορά με τη μάσκα του παρελθόντος να αλλάζει όψη! Δύο μάτια γνώριμα σου φέρνει το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, από τις 22 Σεπτέμβρη και για ένα μήνα θα δέχεσαι πολιορκία! Μην τα ψιλοκοσκινίζεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι τον Πλούτωνα προς τα τέλη Οκτώβρη να σου θρονιάσει στην καρδιά για τα καλά την αγάπη! Κράτησε την σφιχτά και προχώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφέσου εντελώς στο ερωτικό σου πεπρωμένο, φίλε Υδροχόε, πάρε βαθιές ανάσες από τις 15 Σεπτέμβρη και βγάλε όλο τον αέρα που σε βαραίνει μέσα σου πάνω στην Πανσέληνο, τότε θα σε περιμένει στη στροφή το πλάσμα που σε αδίκησε! Ε, δώσε και συ λιγάκι σιγουριά σε αυτή τη σχέση, το χρωστάς! Ξέρεις πότε είναι καλύτερα να το κάνεις; Μετά τις 22 Σεπτέμβρη με τον Ήλιο στο Ζυγό και σίγουρα πριν τις 21 Οκτώβρη με τον ανάδρομο στο προσκήνιο. Δώσε σημασία στον τρόπο που θα επιστρέψεις στην αγάπη και πριν από την τελική πτώση, βγες στην εξοχή, παίξε με φίλους ή με τα ζώα! Νιώσε τι σημαίνει αφοσίωση, αφού μόνο εσύ ξέρεις πολύ καλά να το κάνεις πράξη στον άνθρωπο που σε θέλει, μην καθυστερείς άλλο!

ΙΧΘΥΣ
Όσο καλά κολυμπήσατε στα νερά της θάλασσας, άλλο τόσο καλά σας βλέπω να τα καταφέρνετε και με τα νερά της βροχής, ευαίσθητα και ονειροπόλα Ψαράκια. Τούτο το φθινόπωρο θα σας ρίξει στα βαθιά από τις 11 του Σεπτέμβρη, θα σας τονώσει το πάθος κοντά στα τέλη και κοιτάξτε να τα βγάλετε πέρα με το πρόσωπο που σας ψάχνει, γιατί αισθήματα δυνατά θα σας τυλίξουν! Τα ξαφνικά και τα ωραία της μοίρας θα τα ζήσετε σίγουρα μέχρι τις 7 του Οκτώβρη, χαμηλώστε λιγάκι τους τόνους και πάρτε δύναμη από την εσωτερική σας φωνή. Ξέρει καλά που θα σας οδηγήσει, απλά αφεθείτε στη μοίρα και στο δρόμο που διάλεξε να σας ενώσει με το παρελθόν σας! 


ΠΗΓΗ  http://www.e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add