Λύθηκε το μυστήριο του πίνακα με την «άσχημη γυναίκα» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Λύθηκε το μυστήριο του πίνακα με την «άσχημη γυναίκα»




Λύθηκε το μυστήριο με τον πίνακα που απεικονίζει μια «άσχημη» γυναίκα, ο οποίος εστάλη με το ταχυδρομείο σε ζευγάρι στο Ουίντσεστερ.Το ζευγάρι προσπαθούσε να καταλάβει για ποιο λόγο κάποιος τους έστειλε τον πίνακα αυτόν. Τελικά η εξήγηση ήταν μάλλον απλή.Μία συγγενής από την Αυστραλία είπε στον Κιθ Γουέμπ ότι αναγνώρισε τον πίνακα από το σπίτι του θείου του, όπου κρεμόταν κάποτε ο πίνακας.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για το πορτρέτο της προ- προγιαγιάς μου» δήλωσε ο Κιθ Γουέμπ, ο οποίος παρά τις αρχικές επιφυλάξεις σκοπεύει να κρατήσει τον πίνακα.Όταν το ζευγάρι έλαβε το πορτρέτο μέσω ταχυδρομείου -και χωρίς συνοδευτική επιστολή-, η Σου Γουέμπ τον «εξόρισε» στο γκαράζ, αποκαλώντας την εικονιζόμενη ως «φριχτή γριά».

Η Άλισον, η σύζυγος ενός ξαδέλφου του Κιθ Γουέμπ θυμήθηκε ότι ο πίνακας κρεμόταν στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του θείου του, Τσαρλς Γουέμπ και ότι οι κόρες της φοβόντουσαν τόσο πολύ που ούτε καν τον πλησίαζαν.Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πορτραίτο φτιάχτηκε πριν από 200 με 300 χρόνια και κοστίζει περίπου 236 ευρώ.Μπορεί το μυστήριο της εικονιζόμενης να λύθηκε, ωστόσο η οικογένεια ακόμα δεν γνωρίζει ποιος την έστειλε τον πίνακα.

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: