4 βασικοί λόγοι που το δέρμα σου "σπάει" - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

4 βασικοί λόγοι που το δέρμα σου "σπάει"

Βλέπεις την επιδερμίδα σου θαμπή, άτονη και δείνχει να "σπάει"; Απλά όπως φαίνεται δεν την προσέχεις και πάρα πολύ. Παρακάτω θα βρεις ποιοί είναι οι βασικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε το δέρμα σου να είναι λαμπερό και υπέροχο!
  1.  Στρες: το ξέρεις και δεν είναι μυστικό πώς το πρόσωπο σου έχει ανάγκη από ηρεμία αλλά εσύ είσαι σούπερ αγχωμένη. Σκέψου καθαρά, κρίση ξε-κρίση δεν είναι κρίμα να την πληρώνει το υπέροχο προσωπάκι σου και να δείχνεις και δέκα χρόνια μεγαλύτερη; Η ακμή είναι από τα πρώτα προβλήματα που «βγάζει» στο στρες και είναι κρίμα να σου την «σπάνε» σπυράκια εδώ και εκεί. Αντιμετώπισε τους φόβους και στρες σου, μην παίρνεις προσωπικά όλα όσα γίνονται γύρω σου και δες τα χρόνια να εξαφανίζονται από το δέρμα σου το ένα μετά το άλλο.
  2.   Δεν προσέχεις την επιδερμίδα σου: Αν δεν φροντίζεις το δέρμα σου πώς περιμένεις να είναι λαμπερό; Μην ξεχνάς: η σωστή προετοιμασία είναι το παν! Ξεκίνησε λοιπόν να κάνεις μαι κούρα ομορφιάς αφού πρώτα το προετοιμάσεις κατάλληλα. Για να κάνεις την κούρα ομορφιάς που επιβάλλεται κάνε πρώτα την παρακάτω μάσκα και δεν θα χάσεις. Θα χρειαστείς: 1 κουταλάκι αλεσμένα αμύγδαλα,μισό κουταλάκι ζάχαρη και λίγο φρέσκο γάλα
    Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα και κάνε μασάζ για τρία λεπτά στο πρόσωπο, όχι όμως και στην περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Θυμήσου: το πιλινγκ προετοιμάζει την επιδερμίδα για την κούρα ομορφιάς! O καθαρισμός και η ενυδάτωση είναι τα βασικά για να δείχνει λαμπερή και άρα νεότερη η επιδερμίδα σου και να μην φαίνεται το δέρμα σου θαμπό και άτονο.
  3.  Ξεχνάς το αντηλιακό σου: που θέλεις να πας χωρίς το αντηλιακό μες την καύτρα του ήλιου; Εννοείται πως πρέπει να το φοράς ειδικά το πρωί που ο ήλιος καίει σε μια χώρα σαν την δική μας. Ο ήλιος ναι μεν σου δίνει ηλιοκαμένη όψη όμως κάνει και το δέρμα σου να δείχνει κουρασμένο αν δεν το περιποιηθείς κατάλληλα. Η διατροφή σου εννοείται πως παίζει τεράστιο ρόλο και φυσικά το ορμονικό σου που έχει ?δυστυχώς-την ικανότητα να τρελαίνει όλο σου το σύστημα όχι μόνο το δέρμα σου! Άπλωσε το προϊόν στο πρόσωπο σου πριν την έκθεση στον ήλιο και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
  4.  Χρησιμοποιείς λάθος προϊόντα: πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως το δέρμα σου δεν είναι λιπαρό; Αν δεν είναι και το ξέρεις γιατί χρησιμοποιείς προϊόντα για σπυράκια; βρες τον τύπο της επιδερμίδας σου και κάλυψε τις εξειδικευμένες ανάγκες του για να δεις την επιδερμίδα σου λαμπερή. Προς Θεού μην ακούς την μία και την άλλη που σου λένε να κάνεις αυτό και εκείνο για να δεις το δέρμα σου να λάμπει. Mια κρέμα ειδικά για το δέρμα σου εννοείται πως θα καλύψει τις ανάγκες σου καλύτερα από μια κρέμα που την πήρες από την αδερφή σου!

    Πηγή: www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: