Το πορνείο Diamond D’s κι ένα άγαλμα του Χριστού που κατακάηκαν από κεραυνούς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

Το πορνείο Diamond D’s κι ένα άγαλμα του Χριστού που κατακάηκαν από κεραυνούς


Το πορνείο Diamond D’s άρχισε την κατασκευή της επέκτασης του κτιρίου του για να αυξήσει την συνεχώς αναπτυσσόμενη πελατεία του. Σε απάντηση η τοπική εκκλησία Βαπτιστών ξεκίνησε μια εκστρατεία για να εμποδίσει την επιχείρηση από το να επεκταθεί, με πρωϊνές, απογευματινές και εσπερινές προσευχές στην εκκλησία τους.

Οι εργασίες στο πορνείο προχωρούσαν μέχρι μια εβδομάδα πριν από την επαναλειτουργία του, όταν κεραυνός το χτύπησε και το κατέκαψε!Μετά από αυτό το γεγονός το εκκλησίασμα των Βαπτιστών ήταν ευτυχές για «τη δύναμη της προσευχής».Μέχρις ότου η ιδιοκτήτρια του πορνείου μήνυσε την εκκλησία, τον ιεροκήρυκα και όλο το εκκλησίασμα με την αιτιολογία ότι η εκκλησία ήταν ηθικός αυτουργός για την κατάρρευση του κτιρίου της και των επιχειρήσεων της, είτε μέσω άμεσης ή έμμεσης Θεία δράσεως.Στην ανταπάντησή της στο δικαστήριο η εκκλησία έντονα αρνήθηκε κάθε ευθύνη ή καμία σχέση με την κατάρρευση του κτιρίου.

Ο δικαστής βέβαια τραβάει τα μαλλιά του λέγοντας: “Δεν ξέρω πώς θα δικάσω αυτή την υπόθεση: έχουμε ένα πορνείο που η ιδιοκτήτης του σθεναρά πιστεύει στη δύναμη της προσευχής και μια ολόκληρη εκκλησιαστική κοινότητα που θεωρεί ότι όλα αυτά είναι μπούρδες».

Το αδέσποτο αυτό κείμενο το είδαμε να περιφέρεται μέσα στο http://tzitziki.com

*****************************

Το άγαλμα του Χριστού που κατέκαψε κεραυνός.
Λέτε κάποιοι ειδωλολάτρες να προσευχήθηκαν στον Δία για να το κατακεραυνώσει!
Τα κέρατα που απόμειναν μετά την καύση τι να συμβολίζουν άραγε; Πάντως κάτι σχετικό λένε οι άγιες γραφές για τον πατέρα του Ιησού τον Ιωσήφ, που έχει να κάνει με το άγιο Πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: