Προειδοποίηση από έναν πρώην Μουσουλμάνο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2013

Προειδοποίηση από έναν πρώην Μουσουλμάνο

  Μεταφράσαμε ένα κείμενο από το ακροδεξιό και φανατικά αντι-Ισλαμικό site Stop Islamisationof the world, το οποίο φέρεται να είναι επιστολή ενός πρώην Μουσουλμάνου προειδοποιώντας τον Δυτικό κόσμο για το πραγματικό είναι του Ισλάμ και τις προθέσεις του εναντίον του Δυτικού πολιτισμού και ειδικά εναντίον των Λευκών.
Ο λόγος για τον οποίο αμφισβητώ την εγκυρότητα της επιστολής είναι το τραβηγμένο καλό και ευγενές πρόσωπο των ΗΠΑ που θέλει να περάσει. Παρόλα αυτά, το κείμενο αποτελεί πράγματι μια πολύ καλή προειδοποίηση για τη φύση του Ισλάμ και τις εχθρικές του προθέσεις ενάντια στον Δυτικό Πολιτισμό, τον Λευκό άνθρωπο και την κατάρρευση κάθε ανθρώπινης αξίας μπροστά στη βαρβαρότητα και τη χυδαιότητα μιας θρησκείας που προκαλεί τους πιστούς της να διαπράξουν αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά της ίδιας της ζωής.
Μερικά παραδείγματα είναι οι μαζικοί βιασμοί νεαρών κοριτσιών και αγοριών,
ο βασανισμός ζώων και η κτηνοβασία, ο βίαιος θάνατος ηλικιωμένων, τα βασανιστήρια σε χριστιανούς, ο αυτοτραυματισμός (όπως το μαστίγωμα) και η καταπίεση των γυναικών. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι τα προαναφερθέντα παραδείγματα προκύπτουν από περιστατικά που έχουν συμβεί από μετανάστες σε “πολιτισμένες” χώρες του Δυτικού Κόσμου, καθότι οι κτηνωδίες του Μουσουλμανικού Κόσμου δεν έχουν περιγραφή και προηγούμενο, συνθήκες που προκαλούν φρίκη ακόμη και στην περίοδο του Σκοταδισμού κατά τον Μεσαίωνα (προ ημερών έγινε γνωστό ακόμη ένα περιστατικό θανάτου ενός κοριτσιού 12 ετών από εσωτερική αιμορραγία που της προκάλεσε η σεξουαλική συνεύρεση με τον 55χρονο σύζυγό της, και πόσες άλλες ειδήσεις βασανισμού και φρικτού θανάτου σε άλλες γυναίκες που “τόλμησαν” να μην τηρήσουν κάποιον καταπιεστικό γι' αυτές ισλαμικό νόμο).
Το κείμενο περιορίζεται ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ, αλλά ειδικά στη χώρα μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη βιώνουμε καθημερινά την κτηνωδία του Ισλάμ. Σημειώσεις και επεξηγήσεις έχουν προστεθεί όπου κρίθηκε απαραίτητο.
Εισαγωγή-Μετάφραση-Σχόλια: Ελίνα ΓΚ

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα ως Μουσουλμάνος. Ολόκληρη η οικογένειά μου παραμένει μουσουλμανική. Γνωρίζω καλά τον Ισλαμικό τρόπο σκέψης. Ζω και αναπνέω ανάμεσά τους. Έχω λάβει μύηση. Αποποιήθηκα το Ισλάμ όταν κατάλαβα ότι το Ισλάμ είναι μια άρρωστη και σατανική θρησκεία. Τα ακόλουθα είναι το Ισλαμικό μήνυμα προς τη Δύση.
Προς τους άπιστους της Δύσης:
Το Σύνταγμα των νέων Ισλαμικών Δημοκρατικών της Ευρώ-Αραβίας και της Αμερισλαμίας βρίσκεται υπό κατασκευή.
Θα πολεμήσουμε τους άπιστους μέχρι θανάτου.
Στο μεταξύ:
οι Αμερικανικοί νόμοι θα μας παρέχουν προστασία,
οι Δημοκράτες και οι Αριστεροί θα μας υποστηρίζουν,
οι Μ.Κ.Ο. θα μας νομιμοποιήσουν,
η C.A.I.R.1 θα μας “επωάσει,”
τα Δυτικά Πανεπιστήμια θα μας εκπαιδεύουν,
τα τζαμιά θα μας προστατεύουν,
ο O.P.E.C.2 θα μας χρηματοδοτεί,
το Hollywood θα μας λατρεύει,
ο Kofi Annan και τα περισσότερα από τα Ηνωμένα Έθνη θα μας καλύπτουν.
  Τα παιδιά μας θα μεταναστεύσουν από το Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και την Ινδονησία, ακόμη και από την Ινδία, στις ΗΠΑ και όλες τις άλλες Δυτικές χώρες. Θα μεταβούν στη Δύση για σπουδές με πλήρη υποτροφία. Η Αμερική πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει για την εκπαίδευση των παιδιών μας και την ανατροφή τους σε κρατικώς επιχορηγούμενα ισλαμικά σχολεία.
Θα χρησιμοποιήσουμε το πολεμικό σας σύστημα. Τα παιδιά μας επίσης θα στέλνουν χρήματα στις πατρίδες μας ενώ θα προετοιμάζονται για το Jihad (Τζιχάντ).
Θα εκμεταλλευτούμε την ευγένεια, την ευπιστία και την ευσπλαχνία του Αμερικανικού λαού. Όταν θα έρθει η ώρα, θα τον μαχαιρώσουμε πισώπλατα. Θα δηλώσουμε ένα μόνο πράγμα στην κάμερα και θα διδάξουμε ακόμη ένα στα παιδιά μας στην πατρίδα. Θα δώσουμε υποσυνείδητα μηνύματα στα παιδιά μας να υπερασπιστούν το Ισλάμ με κάθε κόστος. Τα παιδιά μας στην Αμερική θα ενδιαφέρονται πάντα περισσότερο για τα συμφέροντα των Ισλαμικών χωρών παρά για αυτά των ΗΠΑ.
Θα διδάξουμε στα παιδιά μας την Ισλαμική ανωτερότητα από την παιδική τους ηλικία. Θα τα διδάξουμε να μην συμβιβάζονται με τους άπιστους. Μετά από αυτό, τα παιδιά μας δεν θα διστάζουν να βασανίζουν τους άλλους. Θα καταλάβουμε πρώτα την Ευρώπη και μετά τις ΗΠΑ. Έχουμε ήδη προετοιμάσει το έδαφος στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τώρα και στις ΗΠΑ.
 
Τα παιδιά μας θα παντρευτούν Ευρωπαίους και Αμερικάνους. Θα δημιουργήσουμε έναν επιμεμειγμένο περίπλοκο ιστό στην Δυτική κοινωνία αλλά θα θυμηθούμε το Jihad την κατάλληλη στιγμή.
Ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε τα “κοιμώμενα κύτταρα.”
Θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας αφοσιωμένα μόνο στο Ισλάμ και στον Μωάμεθ. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
Κατά την αληθινή μάχη θα κρατήσουμε τα ιδια μας τα παιδιά ως θωράκισή μας. Όταν τα Αμερικανικά στρατεύματα ανοίξουν πυρά εναντίων μας, ο κόσμος θα παρακολουθεί. Φανταστείτε... Φανταστείτε τις ειδήσεις παγκοσμίως “Θάνατοι Μουσουλμάνων παιδιών από άπιστους.”
Γνωρίζουμε ότι το CNN, το ABC, το CBS μεταδίδουν ζωντανά. Ο Al-Jazeera θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Τα νέα θα μεταδοθούν σαν πυρκαγιά. “Αμερικάνοι σκότωσαν 6 παιδιά, 10 παιδιά,” “Στρατιώτες σκότωσαν δύο γυναίκες.”
Διατηρείστε τα Πυρηνικά σας στα κουτιά των τιμαλφών. Διατηρείστε τα αεροπλανοφόρα σας ή τα όπλα υψηλής τεχνολογίας στις προθήκες. Δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον μας εξαιτίας του υψηλού ηθικού σας επιπέδου. Θα εκμεταλλευθούμε αυτό το υψηλό ηθικό επίπεδο εναντίον σας. Δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά μας ως αυτοκτονικούς βομβιστές εναντίον σας.
Οι Δυτικοί κατασκευάζουν τα άρματα μάχης τους σε εργοστάσια. Εμείς θα κατασκευάσουμε την στρατιωτική μας ισχύ με φυσικούς τρόπους, γεννώντας περισσότερα παιδιά. Έτσι μας έρχεται φθηνότερο.
Οι άπιστοί σας δεν μπορούν να μας νικήσουν. Είμαστε 1,2 δισεκατομμύρια. Θα διπλασιαστούμε σύντομα. Έχετε αρκετές σφαίρες για να μας σκοτώσετε;

Στην κάμερα:
Θα δηλώνουμε πάντα “το Ισλάμ είναι η θρησκεία της Ειρήνης.”
Θα λέμε πάντα “το Jihad είναι στην πραγματικότητα ένα εσωτερικό Jihad.”
Οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι θα λένε ότι δεν υπάρχει κανένας σύνδεσμος μεταξύ του Ισλάμ και της τρομοκρατίας και η Δύση θα το πιστέψει επειδή η Δύση είναι ευκολόπιστη.
Οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι σε ολόκληρο τον κόσμο θα επωάσουν τους Τζιχαντιστές με το λόγο τους υπερασπιζόμενοι το Ισλάμ.
Εκμεταλλευόμενοι το Δυτικό Νομικό σύστημα θα εφαρμόσουμε τους νόμους της Σαρία, αργά αλλά σταθερά.
Θα αυξηθούμε σε αριθμό. Θα διπλασιαστούμε.
Θα εκπλαγείτε όταν συναντηθείτε προσωπικά κάποιον μετριοπαθή Μουσουλμάνο. Ως τον γείτονα της διπλανής πόρτας, τον συνεργάτη, τον μαθητή, τον καθηγητή, τον μηχανικό, τον επαγγελματία, μπορεί να μας συμπαθήσετε. Θα μας βρείτε ευγενείς, ευγενικούς, ταπεινούς, που θα σας κάνει να λέτε “ω... οι Μουσουλμάνοι είναι καλοί και ειρηνικοί άνθρωποι.” Αλλά, θα σας μαχαιρώσουμε πισώπλατα στον ύπνο σας, όπως κάναμε το 911.
Θα ξαναϋπάρξει το 911στην Ευρώπη και την Αμερική. Θα πούμε “δεν υποστηρίζουμε την τρομοκρατία αλλά η Αμερική πήρε ο,τι της άξιζε.”
Οι Μουσουλμάνοι, ο CAIR, ο ISNA3, ο MPAC4 και άλλοι διεθνείς Ισλαμικοί Οργανισμοί θα ενωθούν. Θα συνεργαστούμε με αριστερούς, την ACLU5, τον Kofi Annan και τα Ηνωμένα Έθνη, και μετά ακόμη και με την Γαλλία. Ετοιμαστείτε. Ο πόλεμος των πολιτισμών μόλις ξεκίνησε.
Θα απαγγείλουμε το Κοράνι και θα λέμε Allah-Hu-Akbar προτού αποκεφαλίσουμε τους άπιστους, όπως κάνουμε ήδη. Θα τα καταγράψουμε σε βίντεο και θα τα στείλουμε να τα δουν όλοι οι άπιστοι. Θα παραδοθούν· το Ισλάμ σημαίνει υποταγή.
Θα χρησιμοποιήσουμε τις δικές σας αξίες ευγενείας εναντίον σας.
Είναι μοιραίο να χάσετε.” 

1 Council on American-Islamic Relations: Συμβούλιο σχετικά με τις Αμερικανό-Ισλαμικές σχέσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο τον οργανισμό, “το όραμά του είναι να γίνει ο ηγετικός συνήγορος για την δικαιοσύνη και την αμοιβαία κατανόηση.”
2 Organization of Petroleum Exporting Countries: Οργανισμός των Πετρελαιό-Εξαγωγικών Χωρών. Οργανισμός που αποτελείται από τα κράτη που κάνουν την μεγαλύτερη εξαγωγή πετρελαίου. Ιδρύθηκε το 1960 για να συντονίζει την πετρελαϊκή πολιτική των μελών του, και να τους παρέχει τεχνική και οικονομική ενίσχυση.
3 Islamic Society of North America: Ισλαμική Κοινότητα της Βορείου Αμερικής.
4 Muslim Public Affairs Council: Μουσουλμανικό Συμβούλιο Δημοσίων Σχέσεων.
5 American Civil Liberties Union: Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών. Ακομμάτιστος και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ως αποστολή του έχει “την υπεράσπιση και τη διατήρηση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, εγγυημένα σε κάθε άτομο στη χώρα από το Σύνταγμα και τους νόμους των ΗΠΑ.” Φυσικά, και αυτός ο οργανισμός, παρόλο που δεν είναι αποκλειστικά μουσουλμανικός όπως οι υπόλοιποι προαναφερθέντες, ως σκοπό του έχει την υπεράσπιση και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών ΜΟΝΟ των μουσουλμάνων, των εγκληματιών, των έκφυλων και όχι των Λευκών. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: