Δείτε πως “τάπωσε” ο Αβραμόπουλος Σκοπιανό δημοσιογράφο! - - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2013

Δείτε πως “τάπωσε” ο Αβραμόπουλος Σκοπιανό δημοσιογράφο! -


Αν και η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον είχε γνωστοποιήσει  πως ο Έλληνας υπουργός θα κάνει μία και μόνο δήλωση, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμεινε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Όταν ο κ. Αβραμόπουλος ρώτησε το δημοσιογράφο την καταγωγή του, εκείνος απάντησε  << από τη Μακεδονία >>, εννοώντας τα Σκόπια. Τότε ο Έλληνας υπουργός τον....  έστειλε αδιάβαστο, λέγοντάς  του στα αγγλικά <<τότε γιατί δεν μιλάς ελληνικά; >>,  με αποτέλεσμα ο Σκοπιανός δημοσιογράφος να τα χάσει και να δώσει ετεροχρονισμένα μια δειλή και συγχρόνως πολύ προκλητική απάντηση στον κ. Αβραμόπουλο, μέσω Twitter.
<< Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει τη νοοτροπία του ΄΄Έλληνα Μ@λ@κα΄΄>>

   Όλος ο διάλογος είχε ως εξής :

Σκοπιανός δημοσιογράφος : << Μπορείτε να σχολιάσετε την διαμάχη μεταξύ ΄΄Μακεδονίας'' - Ελλάδας;
Αβραμόπουλος : << Από που είστε;>>
Σκοπιανός δημοσιογράφος : <<Από τη ''Μακεδονία ''...''Μακεδονικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο''>>
Αβραμόπουλος : <<Τότε γιατί δεν μιλάς ελληνικά ;>>

Λίγο αργότερα οργίασαν τα  Σκοπιανά  ΜΜΕ εναντίων του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας . <<Προσβολή Αβραμόπουλου. Αν είστε απ' τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά >> ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. <<Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας>>,  γράφει η Nova Makedonija . << Αβραμόπουλος : Αν είστε από  τη  Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά >> μεταδίδει το kanal 5. << Αβραμόπουλος :Είστε  Έλληνας από τη Μακεδονία;>>, γράφει το Sky. << Αβραμόπουλος :  Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δεν μιλάς ελληνικά; >> αναφέρει το Press 24.

ΠΗΓΗ: http://oktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add