Πώς δρουν οι κρέμες νύχτας; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

Πώς δρουν οι κρέμες νύχτας;

Όταν κοιμόμαστε, η επιδερμίδα μας παραμένει ξύπνια και δουλεύει για μας. Είναι ένας επιδιορθωτικός παράγοντας που λειαίνει τις ρυτίδες και διεγείρει τα κύτταρα.

Τη νύχτα, το σώμα λειτουργεί στο ρελαντί. Η επιδερμίδα όμως περνάει από τη λειτουργία προστασίας στη λειτουργία επανόρθωσης και ανανέωσης. Από τη μία πλευρά, οι μηχανισμοί τίθενται σε λειτουργία για να επισκευάσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ο ήλιος, το κρύο, η ρύπανση και οι ελεύθερες ρίζες. Από την άλλη, οι μηχανισμοί αναδόμησης αναλαμβάνουν την ανανέωση των κυττάρων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα μας αφομοιώνει καλύτερα τα ενεργά συστατικά. Προτού εγκαταλειφθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα, χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίηση επιδερμίδας θα αναζωογονήσουν τα κύτταρα. Αποφεύγετε τη χρήση της κρέμας ημέρας που ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις δρώντας στην επιφάνεια. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μία εξειδικευμένη φροντίδα για τη νύχτα που δρα πάνω στην επιδερμίδα ενώ αυτή ξεκουράζεται και όχι όταν είναι εκτεθειμένη στις εξωτερικές επιθέσεις, φροντίζοντάς το σε βάθος. Επιπλέον, τα ενεργά συστατικά είναι σε μεγαλύτερη συγκέντρωση για πραγματική τόνωση των κυττάρων.

Χάρη στις υπερ-ενεργές συνθέσεις, οι αντιρυτιδικές κρέμες είναι αναμφισβήτητα το must των προϊόντων νύχτας. Διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων, αποκαθιστούν την πυκνότητα των ιστών, συσφίγγουν και λειαίνουν την επιδερμίδα μειώνοντας μετριάζοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Όμως τα προϊόντα περιποίησης για τη νύχτα δεν προορίζονται μόνο για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης. Διορθώνουν επίσης διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας: εξισορροπούν τις εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων, εξυγιαίνουν, ενυδατώνουν σε βάθος την αφυδατωμένη επιδερμίδα, θρέφουν τις ξηρές επιδερμίδες.

Το περίγραμμα των ματιών επωφελείται επίσης από την εντατική κυτταρική δράση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε ότι το δέρμα στο περίγραμμα των ματιών είναι εφτά φορές πιο λεπτό από εκείνο του προσώπου. Και καθώς περιλαμβάνει ελάχιστο υδρολιπιδικό μανδύα και σμηγματογόνους αδένες, έχει λιγότερες άμυνες ενάντια στις επιθέσεις.

Πηγή: www.mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: