8 Μυστικά για υπέροχα μακριά μαλλιά! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Αυγούστου 20, 2013

8 Μυστικά για υπέροχα μακριά μαλλιά!

Τα μακριά μαλλιά χρειάζονται φροντίδα. Όσο και αν τα περιποιούμαστε χρειάζονται παραπάνω. Καμιά φορά δεν μένουμε ικανοποιημένες από τον κομμωτή μας και άλλες φορές δεν στρώνουν όπως θέλουμε. Πάμε να δούμε μερικά μυστικά για φανταστικά μακριά μαλλιά!
1) Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο συχνά και τα κόβουμε περίπου 1 πόντο. Αν έχουν ψαλίδα, καλό είναι να την καθαρίσουμε γιατί την επόμενη φορά, θα χρειαστεί να τα κόψουμε περισσότερο.
2) Κάνουμε θεραπείες για τα μαλλιά μας, αγοράζοντας θρεπτικό σαμπουάν με αιθέρια έλαια, όπως αβοκάντο και καρύδα.
3) Τα κόβουμε σωστά. Επιλέγουμε ένα κούρεμα το οποίο ταιριάζει στο πρόσωπό μας. Για μακριά μαλλιά ενδείκνυται ένα μαλακό σχήμα V, το οποίο κάνει την πλάτη μας να φαίνεται sexy, όταν φοράμε κάτι ανοιχτό και αφήνουμε τα μαλλιά μας κάτω.
4) Επιλέγουμε ξηρό σαμπουάν και ξηρή κρέμα. Αυτό το κάνουμε για να αποκτήσουν τα μαλλιά μας λίγο όγκο. Το βάρος των μαλλιών που είναι μακριά ,είναι αρκετό, με αποτέλεσμα να μην έχουν όγκο. Κάνουμε μασάζ στα μαλλιά μας και δίνουμε σημασία στην ρίζα και στις άκρες.
 5) Στα μακριά μαλλιά ταιριάζουν οι ανταύγειες. Αν δεν θέλουμε να τα βάψουμε, μπορούμε να ζητήσουμε από το κομμωτήριο, να μας κάνουν balayaze. Είναι λεπτές ανταύγειες οι οποίες προσθέτουν χρώμα και λάμψη στα μαλλιά μας.
6) Αποφεύγουμε να τα πιάνουμε κότσους και να τα σφίγγουμε πολύ. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε να σπάει η τρίχα μας και τα κρατάμε φρέσκα.
7) Στον ύπνο μας καλό είναι τα προφυλάσσουμε, βάζοντας στο κεφάλι μας ένα απαλό μαντήλι και σχηματίζοντας μία χαλαρή θηλιά. Έτσι δεν τα πατάμε όταν αλλάζουμε πλευρό.
8) Καλό είναι να χρησιμοποιούμε βιταμίνες για τα μαλλιά, καθώς η βιταμίνη B και η βιοτίνη βοηθάν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Αυτές τις βιταμίνες μπορούμε να τις παίρνουμε από 3-6 μήνες.
Πηγή: www.mylady.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: