Μακιγιάζ καλοκαίρι 2013, προτάσεις και συμβουλές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2013

Μακιγιάζ καλοκαίρι 2013, προτάσεις και συμβουλές

Οι πιο δυνατές τάσεις που ξεχωρίζουν για το φετινό καλοκαίρι είναι τα grunge looks που θέλουν έντονες σκιάσεις στο κάτω βλέφαρο, τα 60’s looks, τα Neon (φωσφοριζέ) χρώματα στα χείλη, στα μάτια & στα νύχια, οι έντονες βλεφαρίδες, καθώς επίσης και 3 trends που τείνουν πλέον να γίνουν διαχρονικά: τα χοντρά φρύδια, το nude (σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπο) και η bronze-μαυρισμένη επιδερμίδα.


Εποχή για ανανέωση! Ας δούμε το πώς! 
Καταρχήν τα smokey eyes φοράνε τα καλοκαιρινά τους, άρα αντικαθιστάτε το μαύρο & το γκρί με ένα πιο θαλασσινό χρώμα όπως το navy blue,το σκούρο σμαραγδί ή το τυρκουάζ. Αντίθετα, για το περίγραμμα των ματιών,  χρησιμοποιείστε σκούρο αδιάβροχο μολύβι, προκειμένου να δώσετε στα μάτια σας βάθος.


Παραμερίστε τις σκούρες σκιές και τα μουντά κραγιόν
Ένα χρώμα που σίγουρα θα κυριαρχήσει το φετινό καλοκαίρι, είναι το ροδακινί. Πρόκειται για ένα χρώμα τόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από το πρωί έως και το βράδυ, καθώς «γλυκαίνει» και έχει άρωμα καλοκαιριού. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γήινες αποχρώσεις σκιών, οι οποίες είναι διαχρονικές, και αναδεικνύουν πάντα το βλέμμα σας. Είναι το απόλυτο safe look για τις μη τολμηρές!
Λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα σημαίνει, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα,  ιδίως το καλοκαίρι όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή και η εφίδρωση συχνή, προείνεται η χρήση λιγότερων προϊόντων με πιο διάφανη &  αδιάβροχη υφή!

Η πρότασή μας λοιπόν, για ένα εύκολο &  βολικό μακιγιάζ, βασίζεται σε μια επιλογή τεσσάρων προϊόντων για ένα μαγικό πρόσωπο & τεσσάρων προϊόντων για ένα σαγηνευτικό και τέλειο βλέμμα.

 Ξεκινάμε με μία βάση PRIMER που ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες, τους πόρους και τις ατέλειες της επιδερμίδας. Συνεχίζουμε με μία double πούδρα με tan effect, που θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται στιλπνή αλλά και  «ηλιοκαμένη» (όσο το επιτρέπει το χρώμα σας), ώστε να φαίνεται φυσική. Για να προσδώσουμε φώς στα μήλα του προσώπου σας, χρησιμοποιούμε ένα silky ρούζ σε μία απόχρωση τερακότας, και τέλος ένα αδιάβροχο κραγιόν τύπου tattoo, που αποτελεί τάση αυτό το καλοκαίρι, το οποίο αφενός θα δείξει τα χείλη σας πιο ζουμερά και αφετέρου θα μείνει στη θέση του από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να αφήνει το αντιαισθητικό αποτύπωμα σε ποτήρια κλπ.

Για τα μάτια σας χρησιμοποιήστε ένα fluid concealer με βιταμίνες, το οποίο καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και παραμένει αναλλοίωτο, δώστε βάθος και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξεκούραστα με μια παστέλ σκιά (προτείνω απαλό ροδακινί), και τονίστε τα με ένα αδιάβροχο μολύβι, ή ένα eye liner. Τέλος, ολοκληρώστε με ένα αδιάβροχο mascara σε οποιοδήποτε χρώμα (καταπληκτικό αποτέλεσμα θα σας προσδώσει η χρήση  blue electric ή τυρκουάζ χρώματος, στο κάτω βλέφαρο).

TIPS
•  Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε περίγραμμα στα χείλη εκτός αν είναι αδιάβροχο.
•  Μην προτιμάτε σκούρες σκιές και πολλά χρώματα, και αρκεστείτε σε γήινες αποχρώσεις.
•  Μην ξεχνάτε ποτέ την περιοχή του λαιμού στο μακιγιάζ.


Να θυμάστε πως πάνω από όλα το χαμόγελο σας είναι ότι πιο ωραίο μπορείτε να φορέσετε!

Πηγή (Μακιγιάζ καλοκαίρι 2013, προτάσεις, συμβουλές και μια καταπληκτική προσφορά για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ): www.apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add