Ραντεβού με... πεθαμένους κλείνει ο ΕΟΠΥΥ!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2012

Ραντεβού με... πεθαμένους κλείνει ο ΕΟΠΥΥ!!


Ραντεβού με γιατρό της Ρόδου που έχει αποβιώσει εδώ και πέντε τουλάχιστον μήνες, εξακολουθεί να κλείνει σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ ο ΕΟΠΥΥ στέλνοντάς τους να τον… περιμένουν σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες έξω από το ιατρείο του!!!
Το περιστατικό αυτό, για γέλια και για κλάματα που αποκαλύπτει σήμερα η «Ροδιακή» καταγγέλθηκε επωνύμως από ασφαλισμένη του ΙΚΑ στο νησί της Ρόδου και φανερώνει σε όλο του το μεγαλείο την προχειρότητα, την τσαπατσουλιά και την απίστευτη επιπολαιότητα με την οποία λειτουργούν οι ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες εμπλέκονται με το θέμα των ιατρικών ραντεβού. Εταιρίες, οι οποίες μάλιστα ακριβοπληρώνονται αδρά από το υστέρημα των συνταξιούχων και των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, κερδίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εβδομαδιαία βάση.

           Η περίπτωση αυτή πάντως, ξεπερνά κάθε προηγούμενη. Αποτελεί γκάφα ολκής που αφενός γελοιοποιεί το όλο σύστημα έτσι όπως το έχουν καταντήσει να λειτουργεί οι φωστήρες σε κεντρικό επίπεδο, αφετέρου βάζει σε απίστευτους κινδύνους και ταλαιπωρία τους ίδιους τους ασφαλισμένους. Οι οποίοι βεβαίως προγραμματίζουν να επισκεφθούν τον γιατρό τους (όχι για λόγους αναψυχής) αλλά για να αντιμετωπίσουν το όποιο πρόβλημα υγείας τους παρουσιάστηκε.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, αφορά συμπολίτη γιατρό μας, ο οποίος απεβίωσε πριν από 5 περίπου μήνες. Ήταν όντως συμβεβλημένος (ως εξωτερικός γιατρός) με τον ΕΟΠΥΥ αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τον διαγράψει και από τα μητρώα του ασφαλιστικού ταμείου όταν ο ίδιος απεβίωσε.

Έτσι, οι τηλεφωνήτριες στους γνωστούς πενταψήφιους αριθμούς (όλα τα στοιχεία για τις ώρες, τον αριθμό, το όνομα του γιατρού αλλά και των ασφαλισμένων στην διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα ή αρχής, που θα αποφασίσει να ασχοληθεί στα σοβαρά) στρογγυλοκαθήμενες από την Αθήνα, έδιναν το όνομα του γιατρού και έκλειναν μαζί του ραντεβού σε πολλούς ανυποψίαστους συμπολίτες μας, οι οποίοι βέβαια μάταια περίμεναν την ώρα και την ημέρα που τους ορίζονταν για να τους εξετάσει στο ιατρείο του!

Κάποιοι από τους συμπολίτες μας που γνώριζαν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός, έχει πεθάνει εδώ και μήνες, επιχείρησαν να… ενημερώσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας την τηλεφωνήτρια, η οποία όμως τους… επέπληξε επιμένοντας με δριμύτητα ότι το σύστημα και ο κατάλογος που έχει στην διάθεσή της, παραπέμπει στο όνομα του συγκεκριμένου γιατρού..!

ΠΗΓΗ:  http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add