Η κρίση στην Ελλάδα και τον κόσμο το 2012. Τι λέει η αστρολογία; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Η κρίση στην Ελλάδα και τον κόσμο το 2012. Τι λέει η αστρολογία;



Που οφείλεται η κρίση στην Ελλάδα και τον κόσμο, και που πάμε το 2012. Τι λέει η αστρολογία; Συμβουλές για όλα τα ζώδια. Πως θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης. Πως λειτουργείτε σαν προσωπικότητα και τι πρέπει να αλλάξετε ή να κάνετε για να αντεπεξέλθετε στην κρίση, ανάλογα με το ζώδιο σας.

Αναμφισβήτητα η οικονομική κρίση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας. Και σίγουρα δεν αφορά ΜΟΝΟ την Ελλάδα ή τους Έλληνες, αφού πλέον λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Στο τέλος του άρθρου, επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιό εύκολα τις δυσκολίες.
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί παραθέτουμε την αστρολογική ανάλυση της κρίσης στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Διερευνούμε τα αίτια: πολιτικά, οικονομικά, αστρολογικά. Παραθέτουμε συμβουλές για όλα τα ζώδια, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σύμφωνα με τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ και τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που έχει σαν προσωπικότητα, για να ξεπεράσει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ: ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!
ΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ 2012
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!

Η κρίση ουσιαστικά «ξεκίνησε» στον ουρανό με την είσοδο του Πλούτωνα (φθορά του «πλούτου») από τα τέλη του 2008 στο ζώδιο του Αιγόκερου, τον αστερισμό της πολιτικής και των πολιτικών. 

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια «καλυμμένη» πολιτική «διαμάχη» που κορυφώθηκε με τη σταδιακή μετακίνηση των αργοκίνητων πλανητών στα παρορμητικά ζώδια: Κρόνος στον Ζυγό, Ουρανός στον Κριό. Αστρολογικά, είθισται τα γεγονότα που συμβαίνουν με τους πλανήτες σε τέτοιες διατάξεις να έχουν ξαφνικό, ανατρεπτικό χαρακτήρα, ωστόσο συνήθως δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. 

Το ωροσκόπιο της Ελλάδας συνεχίζει να δέχεται «διττές» επιρροές στη διάρκεια του 2012, κάτι που συνέβη και το 2011, αλλά και το 2010. Οι διελεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ωστόσο, δείχνουν να ευνοούν περισσότερο την Ελλάδα και λιγότερο τα «οικονομικά μεγαθήρια» που φαίνεται ότι θα αμφισβητηθούν έντονα! 

Τόσο η Γερμανία, όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να βρεθούν για άλλη μια φορά μέσα στη δίνη των αλλαγών, ενώ από τον Οκτώβριο και η γείτονα Τουρκία θα αντιμετωπίσει αρκετά εσωτερικά και εξωτερικά ζητήματα. Για χρησιμοποιήσω ένα ρήμα στην αργκό η Ελλάδα την «σκαπουλάρει» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό σε οικονομικό επίπεδο. 

Όπως αναφέρω όμως και στην αρχή, η κρίση δεν έχει οικονομικά, αλλά βαθειά πολιτικά αίτια, που σχετίζονται άμεσα με τον κοινωνικό ιστό και τους πλανήτες που τον αντιπροσωπεύουν.
ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ

ΔΙΑΣ-ΚΡΟΝΟΣ

Οι κοινωνικοί-«πολιτικοί» πλανήτες είναι ο Δίας και ο Κρόνος. Σημαντικό ρόλο στην σταδιακή αποκλιμάκωση της κρίσης αναμένεται να παίξει ο Δίας, ο οποίος θα σχηματίσει για δεύτερη φορά στις 13 Μαρτίου του 2012 ένα πολλά υποσχόμενο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ με την είσοδό του στους Διδύμους τον Ιούνιο, θα διαμορφώσει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 22/7/2012. Πρόκειται για όψεις «μετουσίωσης» καταστάσεων που αφορούν άμεσα τον κόσμο, καθώς ο Δίας συχνά επιφέρει αλλαγές στον κοινωνικό ιστό. 

Κάθε αλλαγή ωστόσο έχει και το τίμημά της και στην περίπτωσή μας τα «σκληρά» τετράγωνα ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα (24 Ιουνίου) και Δία-Ποσειδώνα (25 Ιουνίου) προϊδεάζουν για ένα αρκετά «καυτό καλοκαίρι», που σε συνδυασμό με τις εκλείψεις αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τις δημοσιογραφικές πέννες (ή μάλλον τα πληκτρολόγια). 

Παράλληλα, οι έντονες παρουσίες του Κρόνου (μέχρι τον Οκτώβριο) στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Ζυγό και του «μπαρουτιασμένου» Ουρανού στον παρορμητικό Κριό αποδεικνύουν την ιλιγγιώδη ταχύτητα των εξελίξεων τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΟΥΡΑΝΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Το επιτακτικό αίτημα του Ουρανού είναι «αλλαγή», ένα αίτημα που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με το κατεστημένο, τονίζοντας την «κοινωνική» αναταραχή, που ήδη έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται κατά διαστήματα. Η εξουσία αναδιπλώνεται, αλλάζει πρόσωπα και με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου του 2012 προσπαθεί να σωθεί με ό, τι της βρίσκεται «πρόχειρο». Στην περίπτωσή μας τι ποιο «πρόχειρο» από την ίδια την οικονομική κρίση που η εξουσία θα χρησιμοποιήσει πλέον ως ασπίδα σε μια ύστατη προσπάθεια να «κρατηθεί». 

Ωστόσο, ένας άγνωστος ή αμελητέος παράγοντας έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2012, που θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα (ακόμη περισσότερο και από τον ανατρεπτικό Ουρανό). Το όνομα αυτής πνευματικότητα, το όνομα των «παιδιών» της, «ιδανικά» και ανήκει πλανητικά στη δικαιοδοσία του Ποσειδώνα. Με την είσοδό του στους Ιχθύς από τον Φεβρουάριο κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του. Καθιστά πλέον πασιφανή την εξάρτηση που δημιουργεί η εξουσία στους λαούς, είτε προσφέροντας οικονομικές παροχές, είτε καταργώντας αυτές, δίνοντας δηλαδή ένα οικονομικό «ναρκωτικό» στον κόσμο, που πότε το παρέχει δωρεάν και ενίοτε το στερεί, δημιουργώντας «στερητικά σύνδρομα».

Στα χρόνια που ακολουθούν, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο που κυβερνά θα διαφοροποιηθούν πολλά «δεδομένα» μέσα από νέες ιδέες, αντιλήψεις, συναισθήματα. Ωστόσο, όσοι πιστεύουν ότι με αυτή τη διέλευση τα πάντα θα λειτουργούν όπως στον «παράδεισο» πλανώνται πλάνην οικτρά (για να χρησιμοποιήσω μια «ποσειδώνια» έκφραση).
Αστρολογία ίσον (και) στατιστική! Ιστορικές συμπτώσεις με ομοιότητες!

Με τη διέλευση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, τονίζονται τα θετικά χαρακτηριστικά του πλανήτη που είναι ο ιδεαλισμός, η καλοσύνη και η ευσπλαχνία. Σε μια περίοδο που οι λέξεις αυτές είναι άγνωστες, μπορεί να φανταστεί κάποιος τη σπουδαιότητα αυτής της ζωδιακής μετακίνησης. 

Την περίοδο της διέλευσης του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα πληθύνουν οι φωνές των στοχαστών που θα προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική φιλοσοφία για την σκληρή εποχή μας, επιζητώντας την επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες και ιδανικά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η τελευταία περίοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύς (1847-1861) ξεκίνησε με μια σειρά επαναστάσεων. 

Πιο συγκεκριμένα, το 1848, τη χρονιά που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας, είχαμε την επονομαζόμενη από τους ιστορικούς «άνοιξη των εθνών» με εξεγέρσεις και επαναστάσεις στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Αυτοκρατορία των Αψβούργων και τη Βραζιλία. 

Μάλιστα, αυτό έγινε ήδη «αισθητό» με τη «δοκιμαστική» είσοδό του Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αφού ήδη από το 2011 είχαμε την λεγόμενη «Αραβική άνοιξη». Τέτοιου είδους εξεγέρσεις φαίνεται ότι θα υπάρξουν και μέσα στο 2012, υποβοηθούμενες μάλιστα από την παρουσία του απρόβλεπτου Ουρανού στον «πολεμικό» Κριό.

Επιστρέφοντας στα οικονομικά, η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2012 θα συνεχίσει να περιορίζει την ανάπτυξη, σίγουρα όμως θα αποκαταστήσει τους μεγάλους «αδικημένους», καθώς θα ανταμείψει όσους πραγματικά το αξίζουν.
ΕΥΡΩ: «ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ»

Όταν έπιασα το ευρώ για πρώτη φορά στα χέρια μου την Πρωτοχρονιά του 2002, αναρωτήθηκα ευθύς ποιος ή ποια μυαλά αποφάσισαν να «γεννηθεί» το νόμισμα τη συγκεκριμένη μέρα. Μόλις ένα διήμερο από μια σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο. Η «γέννηση» είναι ο όρος που χρησιμοποιώ για την πρώτη εμφάνιση του νομίσματος από τα ΑΤΜ των τραπεζών τα μεσάνυχτα της 01/01/2002. 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της διαφοράς της ώρας, το ευρώ έχει τρία ωροσκόπια, ένα για κάθε «ζώνη ώρας» στην Ε.Ε. Στη διαδρομή παρακολούθησα τα τρία ωροσκόπια του νομίσματος, διαπιστώνοντας πάντα τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες του. Σε αυτή την ανάλυση δεν θα προσθέσω κάτι παραπάνω από τα γνωστά, παρά μόνο μια διαφορά που δεν την είδα πουθενά να αναφέρεται: Το ευρώ γεννήθηκε στην Ελλάδα (μιλάω πάντα για την γέννηση και όχι για την σύλληψη) στις 00:01 utc+2 της 01/01/2002, την ώρα δηλαδή που οι Έλληνες πολίτες έκαναν την πρώτη ανάληψη από το ΑΤΜ. 

Πρόκειται για το πρώτο από τα τρίδυμα αδελφάκια του που γεννήθηκαν αντίστοιχα μία ώρα και δύο ώρες αργότερα στην ώρα Κεντρικής Ευρώπης και Universal mean time (GMT). Εκ προοιμίου λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ΤΡΙΑ Ευρώ και όχι με ένα Ευρώ «δύο ταχυτήτων». 

Και οι τρείς χάρτες ωστόσο «βάλλονται» και μέσα στο 2012, με περισσότερο «κτυπημένο» το ευρώ της Κεντρικής Ευρώπης!! Το «σκληρό ευρώ» της Γερμανίας βρίσκεται σε μεγαλύτερο «κίνδυνο» από το ευρώ της Ελλάδας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add