400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 οι Ομογενείς, με επιτόκιο 0,5 % με αποπληρωμή πάνω από 100 χρόνια!!!!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2012

400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 οι Ομογενείς, με επιτόκιο 0,5 % με αποπληρωμή πάνω από 100 χρόνια!!!!!



Συμφωνία με το δημοσίευμα του Καναδά CNW Η οργάνωση END-END NATIONAL DEBT με τον Πρόεδρο του Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκη στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα προσφέρει στην Ελλάδα 400 δισ. Ευρώ με επιτόκιο 0,5% και αποπληρωμή άνω των 100 ετών !!!!! Σκοπός της προσφοράς αυτής είναι η αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
TORONTO, 5 Σεπτεμβρίου 2012 / CNW / - Το καναδικό γραφείο του END (End National Debt) μια φιλανθρωπική ΜΚΟ, εξ ονόματος του κ. Artemios Sorras, ιδρυτικό μέλος του END και ευεργέτη του δανείου, ανακοινώνει ότι οι New York Head Quarters του ΤΕΕ μέσω του Προέδρου του, κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη, προσφέρουν επίσημα κυπριακό δάνειο στην Κυπριακή Δημοκρατία ύψους μέχρι 40 δισεκατομμυρίων Ευρώ ($ 50 δισεκατομμύρια δολάρια) χωρίς τόκο, με διάρκεια έως και 100 χρόνια και με μερική προνόμια αποπληρωμής, πλήρως ή εν μέρει κάθε πέμπτη επέτειο του δανείου, προς:

Α) Αναχρηματοδότηση και καταβολή του υφιστάμενου κρατικού χρέους της Κυπριακής Δημοκρατίας με το ποσό των περίπου 28 δισ. Ευρώ.

Β) Με την εξισορρόπηση του δανείου να χρηματοδοτήσει και να αναχρηματοδοτήσει τον κυπριακό επιχειρηματικό κλάδο, να βοηθήσει τους καταναλωτές που πλήττονται σκληρά και να προσφέρει χρηματοδότηση εμπορίου και χρηματοδότηση ανάπτυξης για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της νέας οικονομίας. Εξοχότητα Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Χριστόφιας αποφεύγει οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), οι οποίες θα καταστρέψουν και θα καταστρέψουν την Κύπρο καθώς έχουν καταστρέψει την Ελλάδα.

END μέσω του Προέδρου του Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκη και εξ ονόματος του δανειολήπτη του δανείου κ. Άρτεμιου Σόρρα, ανακοινώνει ότι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα προσφερθεί επίσημα στην Ελλάδα ποσό 400 δισεκατομμυρίων ευρώ (USD500 δισεκατομμύρια δολάρια) με επιτόκιο 0,5% ετησίως, για περίοδο έως 100 ετών, με δικαιώματα προπληρωμής πλήρως ή εν μέρει κάθε 5ο έτος και προκειμένου:

Α) Η Ελλάδα πληρώνει στο σύνολό της το νόμιμα οφειλόμενο χρέος της, με τη νομιμότητα αυτής της οφειλής να καθορίζεται με τη σύσταση Διεθνούς Επιτροπής Ελέγχου (όχι αντίθετα με ό, τι έκανε ο Πρόεδρος Correa του Ισημερινού), για να προσδιορίσει ποιο μέρος, αν κάποιο από τα εν λόγω χρέη απεχθές χρέος.

Β) Να χρηματοδοτήσει και να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της ιδιωτικής επιχείρησης και των καταναλωτών και της στέγασης και να χρηματοδοτήσει τα αναπτυξιακά σχέδια του βιομηχανικού τομέα, του εμπορίου και του αγροτικού τομέα, βοηθώντας έτσι την Ελλάδα να ανακάμψει σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα από περισσότερο από πέντε χρόνια σοβαρής ύφεση.
Η END θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται τον προσδιορισμό αυτού του χρέους και την περαιτέρω χρηματοδότηση του προγράμματος καταναλωτών και εμπορικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: