Halo Manicure: νέα τάση στα νύχια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2012

Halo Manicure: νέα τάση στα νύχια

Η νέα τάση της μόδας στα νύχια τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν λέγεται Halo Manicure (μανικιούρ φωτοστέφανο) και είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και πανεύκολη να δημιουργηθεί.
Με αυτό το μανικιούρ, τα νύχια σας θα έχουν μια υπέροχη διακριτική λάμψη, ενώ, ταυτόχρονα, θα είναι εντυπωσιακά και θα.....
μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες περιοδικών μόδας.
Ας δούμε, όμως, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνες μας αυτή την εντελώς μοναδική εμφάνιση.
Η ατέλεια, κατά μία έννοια, είναι όλο το μυστικό του συγκεκριμένου
μανικιούρ, οπότε χρησιμοποιήστε αυτό
 το γεγονός προς όφελός σας.

Το Halo Manicure γίνεται ως εξής:
Αρχικά, περνάμε τα νύχια μας με μία διάφανη βάση και στη συνέχεια, τα περνάμε κανονικά με ένα μεταλλικό ή περλέ βερνίκι της επιλογής μας. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν σχετικά.
Έπειτα, περνάμε τα νύχια μας (ναι, πάνω από το μεταλλικό/περλέ βερνίκι με το οποίο τα έχουμε ήδη περάσει!) με ένα ήπιο, nude χρώμα και ολοκληρώνουμε το look αφαιρώντας το nude βερνίκι γύρω ακριβώς από τις άκρες των νυχιών μας, επιτρέποντας στη μεταλλική/περλέ βάση να λάμψει μέσα από τα νύχια, δημιουργώντας ένα «φωτοστέφανο».

Ο πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε το βερνίκι περιμετρικά, είναι να βουτήξετε ένα πινελάκι eyeliner σε λίγο ασετόν και να το περάσετε απαλά γύρω – γύρω από το κάθε νύχι.

Μη φοβηθείτε ότι κάνατε κάτι λάθος αν το αποτέλεσμα δεν είναι ομοιόμορφο – όπως είπαμε εξαρχής, το μυστικό του Halo Manicure είναι η ατέλεια!

Οι φωτογραφίες μπορούν να σας δώσουν μία ιδέα για τους διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και τα διαφορετικά αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε.
life2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add