ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 27, 2012

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ;

Αυτές της μέρες έγιναν κάποια γεγονότα.

Το πρωτο γεγονος είναι :

Τουρκική φρεγάτα «κόβει βόλτες» στις Κυκλάδες

Στάση αναμονής από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις


Ελληνικά πλοία και άλλα μέσα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται σε συνεχή παρακολούθηση της τουρκικής φρεγάτας που παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ της Μήλου και της Φολεγάνδρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Τουρκική Φ/Γ «GOKOVA» προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια Κρήτης σε Διεθνή Ύδατα, εισήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (14:15) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου. Στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Αντίπαρου και εξήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (18:49) μεταξύ Ν. Τήνου και Ν. Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό πλοίο, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
ΠΗΓΗ:NEWSBEAST.GR
Και το 2ο γεγονος είναι :
«Θα πέφτουν τα τούρκικα αεροπλάνα σαν παπάκια» προειδοποιούν οι Ρώσοι
Μία ...έμμεση αν όχι άμεση προειδοποίηση προς την Τουρκία απευθύνει η ρωσική εφημερίδα <<Ισβέστια>>, επικαλούμενη πληροφορίες απο τον σκληρό πυρήνα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρονται σχέδια εκτέλεσης αποστολών της Τουρκικής Αεροπορίας με σκοπό την καταστροφή της αντιεροπορικής ασπίδας των Σύρων, ως πράξη εκδίκησης για την κατάρριψη του αεροσκάφους τους, κάτι που στο τέλος εγκατέλειψε ως ιδέα, όταν αντιλήφθηκε ...τι θα την περίμενε: <<Η Τουρκία ήταν έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της όταν το τουρκικό ΓΕΕΘΑ κατάλαβε ότι οι πληροφορίες του για την συριακη αεράμυνα ήταν περιοισμένες. Η Συρία διαθέτει ρωσικά αντιαεροπορικά συτήματα τελευταίας τεχνολογίας και θα κατέρριπτε τα τουρκικά μαχητικά σαν τα παπάκια σο λούνα παρκ>>.
Η εφημερίδα επίσης τονίζει ότι οποιαδήποτε τουρκική επιθετική κίνηση θα πυροδοτούσε γενική πολεμική σύρραξη. Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι Ρώσοι  <<σύμβουλοι>> έχουν έχουν στήσει ένα αντιαεροπορικό δίκτυ, με τρεις ζώνες που η μία προστατευει τις άλλες. Η σιγουριά του αρθρογράφου για την τύχη που θα είχε μια τουρκική  αεροπορική προσβολή εδράζεται στο γεγονός ότι η συριακή αεράμυνα στήθηκε για να αντιμετωπίσει την ισραηλινή και τον τελευταίο χρόνο την ΝΑΤΟϊκή αεροπορική δύναμη. Άρα η τουρκική Αεροπορία, θα έμοιζε μάλλον ...με μεζέ! 
ΠΗΓΗ: ON.NEWS

Τωρα δείτε κι αυτό : http://www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add