Δωρεάν Αστικές Τηλεφωνικές Κλήσεις & Έκπτωση Internet από τον ΟΤΕ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

Δωρεάν Αστικές Τηλεφωνικές Κλήσεις & Έκπτωση Internet από τον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Κ.Υ.Α. αριθ. οικ. 44867/1637 όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β'/1667/18-8-08, σε κάποιες κατηγορίες ατόμων (μεταξύ των οποίων και οι πάσχοντες από AIDS), προβλέπεται έκπτωση αξίας δεκαοκτώ ευρό (€ 18) επί της συνολικής μηνιαίας χρέωσης για χρήση υπηρεσιών πρόσβασης στο Δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο, προκειμένου να είναι δυνατή η πρόσβαση (στενής ή ευρείας Ζώνης) στο Διαδίκτυο.


Ο OTE παρέχει δωρεάν χρόνο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αξίας ίσης με την αξία χιλίων (1.000) λεπτών αστικής χρέωσης το μήνα.Θα πρέπει να υποβάλετε τα δικαιολογητικά σας στον ΟΤΕ της περιοχής σας και να ζητήσετε να σας εντάξουν τιμολογιακά σε αυτήν την διάταξη.

1. Χρειάζεται η γραμμή του τηλεφώνου να είναι στο όνομα του ατόμου με ειδικές ανάγκες.
2. Την ταυτότητα σας προκειμένου να πιστοποιήσουν ότι είστε ο κάτοχος της Γραμμής.
3. Την απόφαση της επιτροπής από την Νομαρχία ή τον ασφαλιστικό σας φορέα, που σας πιστοποιούν αναπηρία 67% και άνω.

Προβλήματα και λύσεις...
Κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να κάνουν την διαδικασία για την έκπτωση αλλά συνάντησαν πρόβλημα στον ΟΤΕ της περιοχής τους όπου δεν ήταν ενήμεροι για την παραπάνω Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Για να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα, εκτυπώστε αυτούσιο το ΦΕΚ Β'/1667/18-8-08 και παρουσιάστε το στον ΟΤΕ της περιοχής σας.
Αν δεν έχουν λάβει γνώση, έχουν υποχρέωση να απευθυνθούν στα κεντρικά τους γραφεία στο Μαρούσι για να ενημερωθούν.

Αν και πάλι αρνούνται να το κάνουν, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 1889 την νέα τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρίες που λειτουργεί κανονικά από 1/7/2008.
Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα ε, τότε πρέπει να υποβάλετε επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών με κοινοποίηση στην ΟΤΕ Α.Ε. επισημαίνοντας το θέμα της άρνησης από τον ΟΤΕ να συμμορφωθεί με τον νόμο.


ΠΗΓΗ: http://hiv.humanism.gr/OTE.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: