Οι Έλληνες που θα πάνε φέτος στη Μπίλντερμπεργκ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Οι Έλληνες που θα πάνε φέτος στη Μπίλντερμπεργκ

Δείτε ποιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της λέσχης που έχει συνδεθεί τον παγκόσμιο Σιωνισμό.

Στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ , γύρω από την οποία έχει δημιουργηθεί ένας μύθος για τον καθορισμό της τύχης της παγκόσμιας οικονομίας, θα είναι στραμμένα τα βλέμματα από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει πάντα τις συνεδριάσεις της περίφημης Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, το όνομα της οποίας έχε συνδεθεί με τον παγκόσμιο Σιονισμό. Τι είναι η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ;

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης.

Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο - συνήθως στην Ευρώπη - και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά.

Κατά καιρούς βέβαια, διάφορα δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ με διάφορες δράσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Times του Λονδίνου που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν».
Οι Έλληνες που θα λάβουν μέρος φέτος Η φετινή ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.Στον κατάλογο των προσκεκλημένων συμπεριλαμβάνονται τρία πρόσωπα από την Ελλάδα.

Μαζί με διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγούς κρατών, κορυφαίους επιχειρηματίες και τεχνοκράτες, έχουν κληθεί να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα τρεις παλιοί γνώριμοι της Λέσχης. Το ισόβιο μέλος της Γιώργος Δαϋίδ, πρόεδρος της Coca-Cola Hellas, o πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσουκάλης.

Για τον πρόεδρο της Coca-Cola Hellas δεν μας κάνει εντύπωση, ούτε βέβαια πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η παρουσία του πρώην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι δεν εκλέχτηκε καν στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Με ποια ιδιότητα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο «ύπαρχος»; Ποια η σχέση του κ. Παπακωνσταντίνου με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στην οποία έχει λάβει μέρος και στο παρελθόν;

Στην ετήσια συνεδρίαση θα συμμετάσχουν προσωπικότητες της παγκόσμιας οικονομίας, αρχηγοί κρατών, υπουργοί, ακόμα και βασιλείς.

Πηγη: Το Newsbomb.gr θα σας αποκαλύψει τη λίστα με τους φετινούς καλεσμένους της μυστηριώδους Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αλλά και τα ονόματα όλων των Ελλήνων που έλαβαν μέρος σε συνεδριάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add