Eurovision 2012, ο μεγάλος τελικός: Γενική πρόβα για Ελευθερίου και Αδάμου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

Eurovision 2012, ο μεγάλος τελικός: Γενική πρόβα για Ελευθερίου και Αδάμου


Tην πρώτη τους πρόβα για τον τελικό του Σαββάτου έκαναν στο «Crystal Hall» οι 26 χώρες που διαγωνίζονται στην μεγάλη βραδιά, με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ήβη Αδάμου να εμφανίζονται έτοιμες να γοητεύσουν ακόμα μία φορά το κοινό!

Ο τελικός του 57ου διαγωνισμού θα ξεκινήσει με βίντεο με πυροτεχνήματα στον ουρανό του Μπακού, ενώ, περνώντας στο εσωτερικό του σταδίου, θα δούμε παραδοσιακούς μουσικούς υπό τον θρύλο του Αζερμπαϊτζάν, Alim Qasimov και χορευτές.
Πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις των χωρών, οι περσινοί νικητές, Ell & Nikki, θα ερμηνεύσουν το τραγούδι που έφερε την Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν, το «Running Scared», με δύο χορευτές κυριολεικτικά πάνω από τα κεφάλια τους! Οι δύο κυρίες της παρουσίασης θα μας καλωσορίσουν, θα ακολουθήσει βίντεο με την κατασκευή του «Crystal Hall» και στη συνέχεια -με τον άνδρα της παρέας στο πόστο του- θα μάθουμε τα διαδικαστικά του τελικού.

Οι πρόβες έγιναν με βάση την σειρά εμφάνισης που έχει καθοριστεί από τις κληρώσεις, με την Ήβη Αδάμου να ανεβαίνει στη σκηνή 8η.
Η εκπρόσωπος της Κύπρου δεν εμφανίστηκε με τα ρούχα που έχουμε δει, ενώ φορούσε ένα δαχτυλίδι με μια μεγάλη πεταλούδα και πριν το τελευταίο ρεφρέν είπε από μικροφώνου «come on everybody, go»!

Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε 18η, όπως έχει ορισθεί, με τα ρούχα και το μακιγιάζ του «Aphrodisiac».
Η εμφάνισή της ήταν άψογη και η εκπρόσωπος της Ελλάδας «έπαιζε» συνέχεια με τις κάμερες, δείχνοντας πως… η ξεκούραση μετά τον ημιτελικό της έκανε καλό!
Μετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών, οι παρουσιαστές θα ανακοινώσουν τα νούμερα για το televoting και θα κηρύξουν την έναρξη της ψηφοφορίας, κάνοντας την αγωνία να κορυφωθεί.
Την… χαλάρωσή μας πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος θα αναλάβει ένας από τους γνωστότερους pop τραγουδιστές του Αζερμπαϊτζάν, ο Emin.

Αργότερα σήμερα η πρόβα των 26 χωρών θα επαναληφθεί και θα είναι αυτή που θα παρακολουθήσουν οι κριτικές επιτροπές, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν τον τελικό, θα γίνει η πρόβα τζενεράλε!
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add