Eurovision Greece 2012 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

Eurovision Greece 2012




EUROVISION 2012
GREECE


Με νεότερο ανακοινωθέν που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΡΤ, γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες και τοακριβές χρονοδιάγραμμα που αφορούν τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού για τη συμμετοχή τηςΕλλάδας στην Eurovision 2012, καθώς επίσης και την διαδικασία της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, μέσω της ανακοίνωσης αυτής γίνεται γνωστή η ημερομηνία της πρώτης μετάδοσης των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών, η οποία δεν είναι άλλη από την 28η Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές αυτές θα μεταδοθούν στις 11 το πρωί, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης (για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο πατήστε εδώ), αλλά και από τα official Eurovision pages της ΕΡΤ σεFacebook και Twitter (facebook.com/eurovisionert και twitter.com/eurovisionert, αντίστοιχα). Μάλιστα, στο δελτίο τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι φέτος γίνεται προσπάθεια να δοθεί έμφαση στα ίδια τα τραγούδια και μόνον, για τον λόγο αυτό δεν γνωστοποιούνται προς το παρόν οι συντελεστές τους.

Από την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει η μετάδοση των συμμετοχών αυτών στους σταθμούς της κρατικής Ραδιοφωνίας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η τηλεοπτική τους προβολή, οπότε και θα αποκαλυφθούν οι ερμηνευτές τους. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού, η οποία δεν είναι άλλη από την 12η Μαρτίου, χωρίς να προσδιορίζεται -στη παρούσα ανακοίνωση- ο χώρος στον οποίο θα φιλοξενηθεί.

Θανάσης Νάκος

Το video που δημοσιοποίησε η κρατική τηλεόραση εν όψει της παρουσίασης των τραγουδιών του εθνικού τελικού

τρειλερ της ερτ:http://www.youtube.com
πηγη: http://ogaegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add