ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ



Ο καπετάνιος ενός πλοίου που ταξίδευε στον Ατλαντικό πηγαίνοντας για το Νιουφάουντλαντ στα 1828, κοίταξε μέσα από την ανοιχτή πόρτα της καμπίνας που βρισκόταν δίπλα στην δική του και είδε έναν άνδρα να στέκεται στη σκιά. Δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ πριν. Δεν ανήκε στο πλήρωμα και σ' αυτό το ταξίδι δεν υπήρχαν επιβάτες. Σίγουρος ότι είχε ανακαλύψει έναν λαθρεπιβάτη, ο καπετάνιος όρμησε στην καμπίνα, αλλά μόλις μπήκε η μορφή εξαφανίστηκε από τα μάτια του.


Η μόνη ένδειξη που έμεινε ήταν ένα κακογραμμένο μήνυμα στον τοίχο της καμπίνας: <<Κατευθύνσου βόρειο-δυτικά>>

Ο καπετάνιος ταράχτηκε υπερβολικά, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκε τόσο από το μήνυμα του ξένου, ώστε άλλαξε την πορεία του πλοίου του σύμφωνα με τισ οδηγίες. Λίγες ώρες αργότερα το πλοίο του συνάντησε ένα μισοβυθισμένο σκάφος. Το μόνο άτομο που υπήρχε επάνω του ήταν ο άντρας που είχε δει ο καπετάνιος στην καμπίνα του πλοίου του. Του είπε ότι μόλις είχε ξυπνήσει από ένα βαθύ ύπνο κατά τον οποίο είχε ονεορευτεί ότι επρόκειτο να σωθεί. 

Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι απίστευτο ή και αδύνατο αλλά είναι πραγματικο.Είναι ένα περιστατικό που μπορεί να διαδραματιστεί σε οποιαδήποτε χώρο ή τόπο.Είναι ένα γεγονός που μας δείχνει τη μπόρει να καταφέρει η ανθρώπινη θέληση.

3 σχόλια:

Πετρος είπε...

Ενα παρομοιο ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο. Μπραβο σας που ασχολειστε και με αυτα τα θεματα. Συνηθως τα κανουν περα.

π.Ιωάννης είπε...

ο θεος να ευλογει ολους τους ανθρωπους!

Νάσια είπε...

Καλημέρα Πέτρο.Θα συνεχίσουν να υπάρχουν θέματα σαν κι αυτό. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αν πιστέψει στην δύναμη που κρύβει μέσα του, μπορεί να καταφέρει πολλα.

add