Anonymous: 3ο χτύπημα στην Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2012

Anonymous: 3ο χτύπημα στην Ελλάδα

Η χθεσινή συντονισμένη επίθεση σε κυβερνητικές και θεσμικές ιστοσελίδες της Ελλάδας, μετά τα βίαια επεισόδια που «έκλεψαν» την παράσταση από την χθεσινή κινητοποίηση πολλών χιλιάδων πολιτών σε όλη τη χώρα, αλλά και συγκεκριμένα την Αθήνα, ήταν και είναι μία από τις πιο «καυτές» συζητήσεις του Διαδικτύου σήμερα. Εγχώριου και Διεθνούς. Πολλά τεχνολογικά sites, αλλά και ειδησεογραφικά, μιλούν για την επίθεση με την μέθοδο DDoS σε κυβερνητικά και κομματικά websites στην Ελλάδα. Το χρονικό της επίθεσης, το παρακολουθήσατε «ζωντανά» μέσα από το digitallife.gr το προηγούμενο βράδυ.

Τα γεγονότα κατά την διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης στην Αθήνα, έκαναν τον γύρο του κόσμου και φωτογραφίες από τα χθεσινά επεισόδια δημοσιεύτηκαν από αρκετούς λογαριασμούς που σχετίζονται με τους Anonymous στο Twitter. Ένα νέο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια με μήνυμα των Anonymous σχετικά με τα γεγονότα της χθεσινής ημέρας.

GR
Πολίτες της Ελλάδας,
Είμαστε Ανώνυμοι
Παρακολουθούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αθήνα και έχουμε ανάμεικτες αντιδράσεις. Μας προξενούν λύπη οι απώλειες και η καταστροφή αυτής της καμπάνιας που έχει κοστίσει στην πόλη της Αθήνας και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτή. Αλλά τους βλέπουμε με κατανόηση. Η κυβέρνηση έχει αποφύγει να απαντήσει στις απαιτήσεις των ανθρώπων άπειρες φορές. Έχει αρνηθεί να ακούσει τους πολίτες της, γι αυτό βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες της Ελλάδας. Έχουμε νιώσει τον πόνο τους και πόσο υποφέρουν. Δεν μπορούμε να καθόμαστε παράμερα και να παρακολουθούμε τους Έλληνες να καταδυναστεύονται από μέτρα λιτότητας που δεν θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Γι αυτό είμαστε αντιμέτωποι με την Ελληνική κυβέρνηση. Τους έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσουν την δράση τους εναντίον των πολιτών τους. Τους έχουμε προειδοποιήσει να σταματήσουν να υποστηρίζουν τις περικοπές αυτές που πλήξουν βάναυσα την μέση και χαμηλότερη τάξη. Δεν υπάκουσαν. Η δράση που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης της Ελληνικής κυβέρνησης προς τις απαιτήσεις μας. Για κανέναν τρόπο δεν οργανώσαμε εμείς αυτές τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια. Το μόνο που κάναμε εμείς είναι να διαδόσουμε την ανικανότητα της κυβέρνησής σας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Οι Anonymous συνεχίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης και δεν θα σταματήσουν μέχρι οι πολίτες να πάρουν αυτό που θέλουν. Αν αυτό δεν συμβεί, η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πέσει. Η προειδοποίηση αυτή γίνεται και για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους Εταίρους. Η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βρετανία, η Πολωνία και όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα.

Σας έχουμε προειδοποιήσει
Είμαστε Ανώνυμοι
Είμαστε Λεγεώνα
Δεν συγχωρούμε
Δεν ξεχνάμε
Θα μείνουμε στο πλευρό των Ελλήνων.
Για την Ελληνική κυβέρνηση -έπρεπε να μας περιμένετε.
Σημείωση: Έχουν τοποθετηθεί διαφημίσεις διότι το YouTube αναγνώρισε περιεχόμενο τρίτου σε αυτό το βίντεο (AP). Οι Anonymous δεν επιδοκιμάζουν κανενός είδους διαφήμιση που μπορεί να βλέπετε. Ευχαριστούμε!

ΕΝ
Citizens of Greece,
We are Anonymous.
We have been following the events currently taking place in Athens, and we have mixed reactions. We are saddened by the destruction and the ruin this campaign has cost Athens and the people living within it. Yet we can sympathize with them. The government has avoided the people’s requests countless times. It has refused to listen to its people, and this is why we stand by the people of Greece. We have felt their pain and suffering. We cannot stand by and watch while the people are oppressed because of Austerity measures that won’t benefit them in the long run.

This is why we stand against the Greek government. We have warned them multiple times to stop their actions against their people. We have warned them to stop supporting these cuts that will indefinitly hurt the middle and lower class. They did not comply. The actions currently taking place are the result of them not complying with our demands. We did not organize these riots in any way. All we did was spread the word of your government’s failure to meet the people’s terms. Anonymous is continuing their attacks against the Greek government, and will not stop until the people get what they want. If this does not happen Greece’s government will fall. This is also a warning to all the other European Union counterparts. Italy, Spain, Portugal, Britain, Poland, and all the others will suffer the same fate as Greece’s.

You have all been warned.
We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
We will stand by the people of Greece.
To the Greek government, you should’ve expected us.
TECHNICAL NOTE: Advertisements have been placed because YouTube has detected third party content in this video (AP). Anonymous does not endorse any of the commercials or advertisements you may see. Thanks!

Για την αυθεντικότητα του παραπάνω βίντεο δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτε παραπάνω πέρα από το γεγονός ότι πρωτοδιαδόθηκε 5 ώρες πριν από το συγκεκριμένο λογαριασμό twitter. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις καθώς και τα όποια νέα αφορούν συνεχιζόμενες επιθέσεις σε ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: